Veste excepțională pentru fanii trupei care a făcut istorie la nivel mondial! Ne-au pregătit o surpriză extraordinară

one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză
one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză

Veste excepțională pentru fanii trupei One Direction, care a făcut istorie la nivel mondial. Ne-au pregătit o surpriză extraordinară cu ocazia aniversării de 10 ani.

Duminică după-amiază, pe data de 19 aprilie, Liam Payne, unul dintre cei cinci membri ai trupei One Direction, trupă care a făcut istorie la nivel mondial, a avut o ședință pe Instagram Live cu DJ-ul suedez Alesso, pentru a discuta despre viitoarele lor colaborări. Fanii nu au putut rezista, iar clipul a adunat sute de întrebări despre viitorul trupei One Direction.

Citeste si: Vedeta încă nu poate să creadă ce i s-a întâmplat. Fiul actriței a murit la doar câteva zile de la naștere

Având în vedere că trupa va aniversa 10 ani în doar câteva luni, fanii au început să speculeze că Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson și Niall Horan au pregătit surprize colosale și, da, și Zayn Malik va fi inclus și ar putea să-și însoțească foștii colegi pentru a celebra.

one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză
one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză

Weekend-ul trecut, fanii trupei One Direction au observat că Liam, Harry, Louis și Niall, precum și contul oficial One Direction, au început să îl urmărească pe Zayn Malik pe Instagram pentru prima dată în cinci ani, după ce în anul 2015 a decis

să iasă din trupă. Totodată, anumite persoane au dezvăluit faptul că până și pe Google Zayn Malik nu mai apare ca „fost membru” al trupei, ci a revenit la statutul de „vocalist”.

Citeste si: Trupa One Direction, în doliu! A murit la numai 18 ani

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Liam Payne a dezvăluit că aniversarea de 10 ani a trupei One Direction va culmina cu o surpriză extraordinară pentru fani

„Doamne ferește, omule... sunt atâtea întrebări despre One Direction,” a declarat DJ-ul suedez Alesso. „Simt că nu vreau să te dau de gol, pentru că știu că nu poți să spui prea multe,” a continaut artistul.

Liam Payne a împărtăși apoi faptul că, în ultima perioadă, a discutat destul de mult cu Niall Horan pe FaceTime și din moment ce „majoritatea dintre noi suntem în Londra, am încercat să aranjăm prima sesiune de

FaceTime a întregului grup, împreună cu toti ceilalți.”

one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză
one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză

„Nu pot să spun prea multe. Louis s-a luat de mine pentru că am dezvăluit o mică parte din planurile noastre zilele trecute, așa că o să mă aduceți în punctul în care toți băieții mă vor certa,” le-a mai spus Liam Payne, membru al trupei One Direction, fanilor.

Mai mult decât atât, fanii trupei au demonstrat că cele cinci albume ale grupului au revenit pe platformele de music streaming și, cireașa de pe tort, site-ul oficial One Direction a fost reactivat pentru

prima dată din anul 2016, de cât trupa s-a destrămat și membrii săi au pornit cariere solo.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză
one direction, fanii, istorie, liam payne, surpriză

„Avem o aniversare de zece ani care se apropie, așa că am discutat destul de mult, în ultimele săptămâni, cu toți băieții, fapt ce a fost foarte plăcut. Auzi vocile atâtor oameni și vezi conținut vechi și alte lucruri pe care nu le-am mai văzut de ani de zile, sau pe care nu le-am mai văzut niciodată. E foarte interesant,” a mai spus Liam Payne pentru The Sun.

„Sunt anumite, diferite lucruri pe care cu toții ne chinuim să le punem în practică, iar oamenii tot încearcă să găsească dovezi și să trimită mai departe e-mail-uri cu conversațiile noastre,” a conchis solistul trupei One Direction.

Citeste si: Celebrul actor se află la terapie intensivă din cauza infecției COVID-19. Medicii au decis să îi amputeze un picior

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Florin Călinescu, declarație șocantă despre coronavirus! „Or să urmeze vremuri apocaliptice...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies