Veste ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE pentru români. ANAF îţi blochează conturile!

Veste ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE pentru români. ANAF îţi blochează conturile!
Veste ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE pentru români. ANAF îţi blochează conturile!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) poate pune poprire pe contul unui român, chiar dacă acesta şi-a plătit datoriile către stat, potrivit unui oficial al platformei de plăţi Ghişeul.ro.

 

Bogdan Chira, reprezentantul platformei de plăţi, a făcut aceste dezvăluiri după ce profesorul universitar Vasile Baltac, preşedinte ATIC, s-a plâns de o situaţie asemănătoare.

 

“Ghişeul.ro este interfaţa cu omul care pretinde să îi rezolvaţi problemele în numele altora, în cazul respectiv al Primăriilor, dar eu m-aş referi în special la ANAF.

Când eu intru acolo presupun că toate datoriile mele către ANAF sunt afişate. Le plătesc, iar apoi vine ANAF şi îmi spune că mai am de plătit de acum 5 ani, de 10 ani. Cum rezolvaţi problema asta? Aveţi un protocol?”, a spus Baltac, în cadrul unui eveniment organizat de Oxygen Events.

 

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De ce nu este bine să porţi sutien? Un studiu amplu enumeră motivele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies