Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!
Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

Bianca Comănici trăiește momente unice după ce a trecut examenul de conducere! Vedeta este pregătită să conducă bolidul de lux pe care și l-a cumpărat curând.

Bianca Comănici este în culmea fericirii, iar fanii au crezut că este vorba despre o nouă cucerire pe care a făcut-o, dar de data aceasta este cu totul altceva. Frumoasa brunetă a luat permisul auto!

Câștigătoarea emisiunii Puterea Dragostei și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de foarte mult timp și pentru care a muncit și învățat, mai exact obținerea permisului de conducere. Iată că tânăra a reușit în final și a împărtășit experiența cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bianca Comănici, copleșită de emoții! Ce spune vedeta despre relația cu părinții ei: „Tata a fost strict cu mine!”

Școala de șoferi a început-o anul trecut, în cursul lunii octombrie, dar nu a mai putut aștepta și și-a cumpărat mașina visurilor ei înainte de examen.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei vor să devină părinți

Bianca Comănici, văzută în sfârșit la volanul bolidului ei de lux

Fiind sigură că va obține permisul de conducere fără probleme, Bianca nu a mai așteptat și și-a achiziționat o mașină, dar nu una oarecare, ci un bolid de lux. Vedeta și-a prezentat mașina de curând și spune că a ales acest model pentru că este rezistent în caz de accidente și așa se simte în siguranță.

„Îmi doresc super mult o mașină și să mă plimb așa prin București. Aș vrea o mașină care să fie rezistentă la accidente pentru că mi-e frică să nu o stric. Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior  si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW. Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”, povestea frumoasa brunetă. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Aya și Andrei de la Puterea dragostei au dezvăluit motivele despărțirii: „M-am simțit controlată...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies