Veste proastă în legătură cu pensiile din România! Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari

Veste proastă în legătură cu pensiile din România! Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari
Veste proastă în legătură cu pensiile din România! Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari

Potrivit declarațiilor transmise în urmă cu puțin timp de liderul social-democrat, este posibil ca România să aibă ultima majorate de pensii pentru următorii 50 de ani.

Marcel Ciolacu a discutat zilele acestea despre măsurile prevăzute în PNRR și majorările de care vor beneficia pensionarii în următoarea perioadă.

Marcel Ciolacu, despre faptul că ar putea fi ultima creștere din următorii 50 de ani

Conform spuselor președintelui PSD, Marcel Ciolacu, ar putea urma ultima majorare de pensii pentru următorii 50 de ani.

„Este posibil, dar eu cunosc anumite detalii că acest 9,4 va fi înlocuit din PNRR.

Nu e o speranță, e o discuție avută de către domnul prim-ministru și mai ales de ministrul Muncii și cu comisarul Schmit, mie mi-a transmis că e o aberație să fie trecut 9,4. Cu adevărat, dacă vom avea o criză economică, o recesiune, nu avem o creștere a PIB-ului nominală, este posibil, dacă nu se îndepărtează acest 9,4, să avem ultima creștere de pensii. Mai avem o marjă foarte mică, de până în 12 la sută pentru următorii 50 de ani”,
a declarat Marcel Ciolacu, pentru un post de știri.

Citește și: Toate detaliile despre voucherele sociale. Când intră suma de bani pe card, pentru tranșa a patra

Veste proastă în legătură cu pensiile din România[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Se oferă 500 de lei de persoană! Se întâmplă astăzi, 13 decembrie, în România

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Marcel Ciolacu a menționat că ar putea apărea o recesiune în România

Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu a mai declarat și că ar trebui „să fim prevăzători, sustenabili și predictibili pe perioada următoare” în legătură cu o eventuală recesiune în România.

„În Uniunea Europeană sunt semne de încetinire a producției. O eventuală recesiune tehnică. Este un avertisment pe care noi trebuie să îl luăm în considerare, de aceea am și avut întotdeauna dialogul cu domnul prim-ministru, Nicolae Ciucă. Trebuie să fim prevăzători, sustenabili și predictibili pe perioada

următoare. Cred că asta așteptați și dumneavoastră și așteaptă și românii”, a completat Marcel Ciolacu.

Citește și: Decizia momentului pentru românii cu pensii mici! Se dau sume de bani mai devreme. Marius Budăi a făcut anunțul

Veste proastă în legătură cu pensiile din România[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Se modifică concediul pentru creşterea copilului, începând cu 1 ianuarie 2023. Indemnizaţia se majorează cu 50%!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un român din trei o să aibă vârsta de peste 65 de ani, în anul 2060

Conform datelor din România, un român din trei va ajunge la vârsta de peste 65 de ani în anul 2060. Statistica este destul de alarmantă dacă ne uităm la faptul că, în urmă cu șapte ani, un român din cinci are peste 65 de ani.

Mai mult decât atât, aceeași statistică arată că numărul românilor care vor ieși la pensie în anul 2070 va fi cu aproape 10 procente mai mare decât cel din prezent.

La data de 1 ianuarie 2022, pensia medie era de aproximativ 1.600 de lei, în timp ce pensia minimă era de 1.000 de lei. Anterior acestei date, pensia era de 800 de lei.
Însă, în următorii 40 de ani, pensiile ar urma să se majoreze, ceea ce ridică câteva semne de întrebare în legătură cu aceste venituri și la cine le va produce, în contextul în care unii români ar trebui să beneficieze de aceste sume pentru o perioadă mai lungă de timp, arată statistica.

Citește și: Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă! Este informația momentului pentru 4 milioane de pensionari

Veste proastă în legătură cu pensiile din România[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Decizia momentului pentru românii cu pensii mici! Se dau sume de bani mai devreme. Marius Budăi a făcut anunțul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies