Veste șocantă în lumea showbiz-ului! Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani!

Tim Robbins divorțează
Tim Robbins divorțează de Grațiela Brâncuși

Tim Robbins a decis să pună punct mariajului cu mai tânăra sa soție româncă, Ioana Grațiela Brâncuși.

Actorul american, în vârstă de 62 de ani, Tim Robbins, a fost într-o relație cu Susan Sarandon pentru o lungă perioadă de timp, însă cei doi au decis că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate. După acest episod, actorul a decis să își țină viața de familie dincolo de ochii curioșilor.

Citeste si: Christina Ricci a divorțat de soțul ei! Actrița a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului care o abuza

Excentricul actor a avut o relație de 21 de ani cu Susan Sarandon, având și doi fii cu aceasta, unul în vârstă de 28 de ani(Miles) și celălalt în vârstă de 31 de ani(John), însă acesta nu a dus-o niciodată în fața altarului. Se pare că Tim Robbins nu ar fi fost singur după această separare, fiind căsătorit în secret cu românca mai tânără cu 30 de ani, Ioana Grațiela Brâncuși.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nici acest mariaj nu i-a adus liniștea de care avea nevoie actorului Tim Robbins, întrucât acesta a depus actele de divorț miercuri, la Curtea din Los Angeles. Nimeni nu știe data exactă a căsătoriei dintre cei doi, întrucât totul s-a desfășurat în mare secret.

Tim Robbins divorțează
Tim Robbins divorțează de românca Grațiela Brâncuși[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Elliot Page și Emma Portner și-au spus "ADIO" după 3 ani de căsnicie!

Cine este românca Ioana Grațiela Brâncuși, soția actorului Tim Robbins?

Ioana Grațiela Brâncuși, spun gurile rele, este practic o copie a fostei lui Tim Robbins, Susan Sarandon. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Grațiela are 33 de ani și este absolventă a Universității București.

Aceasta a plecat în America pentru a fi coordonator de marketing la compania teatrală „The Actor’s Gang”, unde avea să îl cunoască pe viitorul soț, Tim Robbins.

Prima apariție publică a celor doi a fost la premiera unui serial HBO, în care Tim avea un rol extrem de important. Au mai urmat câteva apariții în lumina reflectoarelor, însă niciodată nu au declarat oficial că ar forma un cuplu, cei doi afișându-se ca și colaboratori sau colegi.

Vestea divorțului a șocat întreaga suflare a showbiz-ului, întrucât puțini erau cei care știau că românca și actorul american s-ar fi căsătorit în secret.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Halsey este gravidă cu primul copil! Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Oana Roman se gândește la o împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta?

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies