Veste uluitoare pentru Dilek

Veste uluitoare pentru Dilek
Veste uluitoare pentru Dilek

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat la Kanal D, Taner și Dilek sunt extrem de fericiți, acum că s-au regăsit. Chiar și Gulsum este încrezătoare că fiica ei a făcut o alegere bună, renunțând la Serdar, și îi susține decizia fiicei sale.

Mai mult, Gulsum încearcă să îl determine pe Suleyman să nu mai facă presiuni asupra lui Dilek, în ceea ce privește viitorul acesteia alături de Serdar, însă bărbatul continuă să amenințe familia acestora. Ceea ce nu știe Suleyman este că fiul său nu o mai iubește pe Dilek și s-a îndrăgostit de o altă tânăra frumoasă, din comună.

Zahide se confruntă cu înverșunarea fostului soț ca aceasta să se întoarcă la el.

Zahide, în schimb, va lua o decizie, în acest sens, care va surprinde.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Elif este șocată să afle că Yașar, logodnicul său, vrea să facă nunta cât mai repede însă tânăra este conștientă că acesta nu este bărbatul potrivit pentru ea. Veysel află, prin intermediul lui Elif, că există un medic care i-ar putea ajută soția, în legătură cu problema de sănătate cu care această se confruntă.

 

Ce veste uluitoare va afla Dilek și ce decizie va lua Zahide, în ceea ce-l privește pe fostul soț puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies