Veste uriașă în showbiz! Frumoasa prezentatoare de la noi a devenit mamă în secret

raluca lazarut a nascut
raluca lazarut a nascut

Vedeta a publicat în urmă cu puțin timp prima fotografie cu bebelușul său, care a venit pe lume în urmă cu patru luni. Cum au reacționat prietenii virtuali.

Veste neașteptată în showbiz. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România a devenit mamă pentru prima dată în mare secret.

Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, Raluca Lăzăruț s-a căsătorit și și-a îndeplinit cel mai mare vis. De patru luni, Raluca este mamă de fetiță, iar în urmă cu câteva ore le-a dat și prietenilor săi virtuali vestea cea mare.

Citeste si: Celebra sportivă de peste hotare este însărcinată cu primul copil! „Nu îmi vine să cred!”

 

„În ciuda tuturor lucrurilor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram, iar cei mai mulți dintre cei care îi urmăresc postările au fost luați prin surprindere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

raluca lazarut a nascut
raluca lazarut a nascut

Fanii fostei prezentatoare TV, încântați de vestea primită

Citeste si: Când a născut de fapt Simina de la Puterea Dragostei! A ascuns data

raluca lazarut a nascut
raluca lazarut a nascut

Citeste si: Gigi Hadid a confirmat că e gravidă! Mama vedetei a făcut marele anunț

 

Fanii fostei prezentatoare TV care o urmăresc pe rețelele de socializare au sărit imediat cu felicitările pentru mamă si pentru fetița drăgălașă.

Citeste si: Veste minunată în showbiz! A devenit mamă pentru prima dată

„Minune!!!? abia aștept s-o iau în brate!!?? și pe mama ei!!?/ Gemmul frumos!?? Vreau să o smotocesc”, „Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii”, „Felicitări!”, sunt doar o mica parte dintre reacțiile celor din mediul online.

Cristian Mitrea, pregătit să fie socrul micuței Gemma

Chiar și prietenii apropiați, printre care se află și Cristian Mitrea, au fost surprinși de frumoasa veste. Fostul iubit al Andreei Mantea i-a scris pe Instagram Ralucăi: „Pe bune?”. Acesta, în spirit de glumă, i-a mai scris Ralucai Lăzăruț că fetița a venit la momentul potrivit pentru a fi, in viitor, iubita băiețelului său, David



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

La doar un an de la căsătorie superba actriță va deveni mamă! A anunțat printr-o fotografie de colecție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies