Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A devenit mamă pentru prima dată: „S-a născut o stea”

Letitia
Letitia

Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul.

Veste uriașă în showbiz. O artistă de la noi este în culmea fericirii. Letiția Elena Moisescu, cunoscută în domeniu drept Leticia, a devenit mamă pentru prima dată.

Fosta concurentă de la Eurovision, care a anunțat la finalul lunii august că va fi mamă, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși a adus-o pe lume pe fetița sa încă de pe data de 11 ianuarie, Letiția a făcut marele anunț abia astăzi.

Citeste si: Este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta tocmai a făcut anunțul: „Suntem emoționați”

Citeste si:  Și-au dus fata de 14 ani la spital speriați că are o tumoră! Medicii din Botoșani au descoperit că e însărcinată în nouă luni

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A rămas însărcinată: „Sarcina n-a fost ceva plănuit”

Letitia
Letitia

Bebelușa a primit numele Daina Maria, iar Letiţia Moisescu este în al nouălea cer şi spune că nu are cuvinte pentru a exprima aşa cum trebuie fericirea şi împlinirea pe care le trăieşte.

„S-a născut o stea⭐️💫🌟. 11 Ianuarie 2020 🌸❤️ DAINA MARIA ❤️Momentul în care fetița mea m-a îmbrățișat pentru prima data a fost incredibil.

Nu s -a inventat cuvântul care să descrie această legătură magică dintre mamă și copil. 🙏 În lumea asta te vom purta în inimă, în gând, în rugăciuni, în brațe, de mână... MAMA și TATA te iubesc❤️💜🧡💛💚💙💕❣️💞💓'', a scris Letiţia Moisescu pe Facebook, alături de o fotografie cu picioruşele fetiţei sale.

Wow, sa-ti traiasca Lety! Sa va bucurati de minunea mica de acum incolo!/ Sa te bucuri de ea sa fie sănătoasă și iubită de ambii felicitări 🎊👏👏👏/ Felicitări, sa fiți sănătoase amândouă, sa te bucuri de raza ta de soare

si sa fie norocoasă ❤️😘”

Letiția, finalistă la preselecția națională Eurovision 2019

Letiția Moisescu a participat la preselecția națională Eurovision din anul 2019. Chiar dacă a pierdut în fața lui Esther Peony, artista a fost fericită că a făcut parte din marele concurs internațional.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta tocmai a făcut anunțul: „Suntem emoționați”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies