Vestea momentului! Fiica lui Bill Gates s-a logodit cu un milionar celebru: „Da, de un milion de ori”

Jennifer Gates
Jennifer Gates

Tânăra este cunoscută în întreaga lume.

Bill Gates este în culmea fericirii. Fiica sa cea mai mare, Jennifer, s-a logodit, iar viitorul ginere al miliardarului american este un bărbat extrem de cunoscut.

Jennifer Gates, care se iubește de patru ani cu milionarul Nayel Nassar, a primit inelul de logodnă într-un cadru de vis.

Jennifer Gates
Jennifer Gates

Cea mai mare fată a lui Gates a anunțat că s-a logodit cu tânărul milionar printr-o postare pe Instagram.

„Nayel Nassar, nu mai există unul ca tine. M-ai surprins cu una dintre cele mai frumoase locații, ce amintește de una dintre pasiunile noastre comune. Abia aștept să ne petrecem viața crescând, învâțând, râzând și iubind. Da, de un milion de ori!”, a scris aceasta.

Citeste si: Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a logodit! Cine este norocosul

Citeste si: S-a logodit! Unul dintre cei mai cunoscuți burlaci din România se căsătorește

Citește și: Liviu Guță s-a logodit, la doar trei luni de la divorț! Cine e frumoasa brunetă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Nayel Nassar, you are one of a kind. Absolutely swept me off my feet this past weekend, surprising me in the most meaningful location over one of our many shared passions. I can’t wait to spend the rest of our lives learning, growing, laughing and loving together. Yes a million times over. 💍 AHHH!!!

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates) on

Jennifer s-a născut în Medina, Washington și a absolvit Universitatea Stanford, iar acum este studentă la medicină. Când nu învață, aceasta își petrece timpul călătorind cu Nassar, cei doi fiind de patru ani împreună. Pentru momentul în care a cerut-o de soție, Nassar a ales un peisaj de vis, la munte și, după ce au schiat, tânărul i-a pus întrebarea cea mare.

Nassar, fiul unui cunoscut milionar

Nici iubitul său nu s-a putut abține din a posta câteva cuvinte despre veștile emoționante. „Mă simt ca și cum sunt cel mai norocos și fericit om din lume. Jen, tu ești orice mi-am putut imagina vreodată și mult mai mult. Abia aștept să creștem împreună trecând prin călătoria numită viață și nu mă pot imagina fără tine.

Te iubesc mai mult decât îți poți imagina și îți mulțumesc pentru că faci fiecare zi să se simtă ca un vis.”, a scris acesta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jennifer Gates
Jennifer Gates

„Da, plâng din nou, dar este ok, viața este perfectă și tu ești totul pentru mine.”, a răspuns Jennifer în comentarii.

La rândul său, Nassar a studiat la Universitatea Stanford, iar familia sa are o firmă de arhitectură și de design interior în Kuwait. În plus, este campion la călărie.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Monica Gabor este foarte fericită cu Mr. Pink. Ce avere are soțul ei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies