Vesti bune de la epidemiologi! Dispare coronavirusul vara?

Vesti bune de la epidemiologi! Dispare noul coronavirus vara, la temperaturi ridicate?
Vesti bune de la epidemiologi! Dispare noul coronavirus vara, la temperaturi ridicate?

Ce se intampla cu noul coronavirus la temperaturi ridicate? Vesti bune de la epidemiologi

Vesti bune de la epidemiologi despre noul coronavirus. Specialistii au ajuns la concluzia ca virusul nu dispare la temperaturi ridicate, dar isi scade transmisibilitatea.

Epidemiologul Emilian Popovici, de la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, a dezvaluit ce se intampla cu virusul la temperaturi de vara.

„În ultimele trei zile, au apărut 11 studii și acestea sunt susținute de colective de cercetători, dintre care unele să zicem că infirmă ceea ce am spus eu și ceea ce au spus alte studii, care, cu niște diferențe de valori de temperatură, susțin această idee, a reducerii transmisibilității

pe perioada de vară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Anuntul ministrului Muncii: Ce se va intampla cu persoanele care au intrat in somaj tehnic

Citeste si: Incredibil! Marea pasiune a lui Raed Arafat. Din cauza asta nu are familie?!

Vesti bune de la epidemiologi! Dispare noul coronavirus vara, la temperaturi ridicate?

Deci, nu a dispariției virusului- că și asta este foarte important de înțeles: nu înseamnă că pe perioada de vară virusul dispare datorită creșterii temperaturii. El își scade transmisibilitatea

Să ne gândim la un exemplu: ce temperatură atinge volanul unei mașini- un obiect în general contaminat, că n-avem ce face- când bate soarele în parbriz.

Nu putem să punem mâinile pe volanul ăla! Deci, în mod clar că nici virusul acolo nu se simte foarte confortabil. Pe perioada sezonului cald, în cazul în care vom avea temperaturi constant crescute, de 37 de grade plus, vom asista la o scădere a transmisibilității”, a declarat Emilian Popovici intr-o emisiune la TV.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies