Vești bune pentru urmăritorii kanald.ro! Din 1 martie, exclusiv pe site-ul kanald.ro, poți urmări serialul „Totul pentru familia mea”

Vești bune pentru urmăritorii kanald.ro! Din 1 martie, exclusiv pe site-ul kanald.ro, poți urmări serialul „Totul pentru familia mea”
Din 1 martie, exclusiv pe site-ul kanald.ro, poți urmări serialul „Totul pentru familia mea”

Serialul „Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit pe site-ul kanald.ro, începând cu 1 martie.

Unul dintre cele mai iubite seriale turcești, „Totul pentru familia mea”, se întoarce pe kanald.ro, oferindu-le fanilor de seriale turcești posibilitatea de a urmări acest serial captivant online.

Cu ocazia împliniri a 17 ani de existență Kanal D România, site-ul kanald.ro va găzdui serialul-fenomen „Totul pentru familia mea”, care va putea fi urmărit exclusiv online.

„Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit online pe kanald.ro

Citește și: Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vești bune pentru urmăritorii kanald.ro! Din 1 martie, exclusiv pe site-ul kanald.ro, poți urmări serialul „Totul pentru familia mea”
Din 1 martie, exclusiv pe site-ul kanald.ro, poți urmări serialul „Totul pentru familia mea”[Sursa foto: kanald]

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La ceas aniversar, cu o tradiție de 17 ani în spate, Kanal D marchează acest eveniment prin intermediul unei surprize pentru iubitorii de seriale turcești.

„Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit online pe site-ul kanald.ro. În fiecare zi de vineri, începând cu data de 1 martie 2024, câte 5 episoade vor fi încărcate pe site-ul kanald.ro, acolo unde publicul se va putea bucura de acest serial captivant.

„Totul pentru familia mea”, una dintre cele mai captivante drame

„Totul pentru familia mea” este o dramă captivantă care prezintă povestea de viață a patru frați: Kadir, Omer, Asyie și Emel. Deși duc un trai modest, cei patru frați au parte de liniștea și fericirea unei familii iubitoare, alături de părinții lor, Hatice și Veli.

Din păcate, însă, liniștea căminului lor va fi tulburată în momentul în care Hatice descoperă un secret întunecat ce le va schimba destinele iremediabil.

Decesul părinților săi îi pune pe cei patru copii într-o situație extrem de delicată. Astfel, dintr-o familie fericită și liniștită, copiii ajung să se confrunte mai repede decât sperau cu greutățile vieții de adult și ajung să se simtă singuri și lipsiți de ajutor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kadir, fratele cel mare, decide să își asume responsabilitatea și devine capul familiei, încercând să le ofere fraților săi o viață mai bună. Acest lucru nu este deloc ușor din cauza lipsei unui loc de muncă și a problemelor cu locuința. Mai mult decât atât, în familia celor patru frați apar și tensiuni cu celelalte rudele. Vor rămâne ei uniți în fața acestor greutăți?

Cine sunt actorii care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”?

Producția "Totul pentru familia mea" aduce în prim-plan o distribuție de excepție, alcătuită din actori talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

Nu rata primele cinci episoade din „Totul pentru familia mea”, care vor putea fi urmărite începând cu data de 1 martie 2024, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând siteul  https://www.kanald.ro.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Merdan, un “spin” pentru Yekta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies