Vești grozave! A rămas însărcinată, la numai cinci luni după ce a pierdut o sarcină

Hilaria și Alex Baldwin vor deveni din nou părinți!
Hilaria și Alex Baldwin vor deveni din nou părinți!

După o adevărată tragedie în familie, vedeta a dezvăluit că este din nou însărcinată și a postat un filmuleț impresionant pe pagina de socializare.

Vești minunate în timpul pandemiei de coronavirus. Una dintre cele mai frumoase femei din lume este în culmea fericirii, după ce a a aflat că este din nou însărcinată.

După o perioadă cumplită în care a pierdut o sarcină, soția lui Alec Baldwin, Hilaria, este din nou însărcinată. De profesie instructor de fitness, Hilaria le-a dat fanilor săi vestea cea bună. După 8 ani de căsnicie, Alec Baldwin și Hilaria vor fi din nou părinți, pentru a cincea oară.

Hilaria și Alex Baldwin vor deveni din nou părinți!
Hilaria și Alex Baldwin vor deveni din nou părinți!

Citeste si: Vlăduţa Lupău e însărcinată? Andreea Bănică a dat-o de gol!

Vedeta a împărtășit vestea minunată cu ajutorul unui filmuleț pe care l-a postat pe Instagram, în care și-a arătat burtica de gravidă și le-a dezvăluit celor care o urmăresc și bătăile fătului, direct de la spital, unde a făcut o ecografie de rutină.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Celebra solistă și iubitul său au anunțat sexul bebelușului! Felicitări!

„O să îl las pe bebeluș să vorbească, pentru că nu am cuvinte care să exprime cum ne face să ne simțim acest sunet. Abia am primit veștile că este bine și sănătos. Am vrut să împărtășesc acest lucru cu voi. Pornim din nou”, a scris Hilaria în dreptul filmulețului emoționant.

Momentan, Hilaria este înconjurată de copiii și soțul ei Alec, în timp ce se distanțează social la casa lor de pe plajă, pe coasta de est.

Hilaria a pierdut în urmă cu cinci luni sarcina

Veștile minunate despre sarcină vin la numai cinci luni după ce Hilaria și Baldwin au pierdut o sarcină. Cei doi urmau să aibă o fetiță, iar sarcina s-a oprit spontan, la paru luni.

Însă cei doi nu s-au descurajat și au avut tot sprijinul din partea celor patru copii pe care îi mai au.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies