Vești imense pentru românii din străinătate! Cine va primi 1 000 de euro în plus

Vești imense pentru românii din străinătate! Cine va primi 1 000 de euro în plus
Vești imense pentru românii din străinătate! Cine va primi 1 000 de euro în plus

Vești imense pentru românii din străinătate. Sunt vizate persoanele care care locuiesc în Italia și care au venituri anuale cuprinse între 8.174 și 24.600 de euro.

Acestea pot solicita bonusul Renzi "venitul de cetăţenie" (Reddito di cittadinanza, RDC).

Italia a adoptat recent decretul prin care se stabilește acest bonus, dar și cel legat de scăderea vârstei de pensionare.

Bonusul Renzi are o valoare de 80 de euro pe lună, adică 960 de euro pe an. Banii îi veți primi prin cecul pentru salariu, în fiecare lună. De acesta pot beneficia lucrătorii casnici, menajerele şi badantele.

Citeste si: 5 zodii scapă de GHINION în această PRIMĂVARĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

Citeste si: Zodiile si familia. Astrologul Nicoleta Svarlefus a descris fiecare zodie: nu toti oamenii sunt incantati de ideea de familie

Pentru a intra în posesia banilor şi în 2019, adică 960 euro (suma bonusului pe tot anul), lucrătorii casnici trebuie să completeze declaraţia 730, potrivit portalului ebada.it.

Totuşi, pentru a primi această sumă, persoanele care vor aplica trebuie să aibă un venit anual cuprins între 8.174 și 24.600 de euro.

sursa: capital.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Este bine să crezi în vise?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies