Vesti NOI pentru romani! Vom avea o noua sarbatoare nationala

Vesti NOI pentru romani! Vom avea o noua sarbatoare nationala
Vesti NOI pentru romani! Vom avea o noua sarbatoare nationala

Ziua de 18 decembrie ar putea fi inclusă pe lista zilelor naţionale după cum prevede o nouă iniţiativă legislativă care va ajunge la votul final al Senatului cu propunere de adoptare. Aceasta a fost deja aprobată de către comisia de specialitate.

 

Pe 18 decembrie se va sărbători Ziua Minorităţilor Naţionale din România şi se vor organiza manifestări culturale dedicate acestei sărbători. În aceeaşi zi, Societatea Română de Televiziune şi Societatea de Radiodifuziune vor prezenta informaţii despre această sărbătoare şi aspecte prilejuite de sărbătorirea ei.

 

Proiectul de lege prevede ca ziua de 18 decembrie să fie recunoscută drept sărbătoare naţională, dar nu şi zi liberă.

 

Ziua de 18 decembrie este deja sărbătorită în România, după cum prevede Hotărârea de Guvern nr. 881/1998 pentru declararea zilei de 18 decembrie Ziua Minorităţilor Naţionale din România, iar acest proiect de act normativ nu face altceva decât să includă această zi pe lista zilelor de sărbătoare naţională, anunţă stiripesurse.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

A avut mereu dreptate! Acum, Maria Ghiorghiu a prevazut o noua tragedie: "Un cutremur provocat, morti multi sub daramaturi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies