Vești teribile despre Tamara Buciuceanu Botez! În ce stare se află îndrăgita actriță

Vești teribile despre Tamara Buciuceanu Botez! În ce stare se află îndrăgita actriță
Vești teribile despre Tamara Buciuceanu Botez! În ce stare se află îndrăgita actriță

Ce spun medicii despre starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în continuare internată în Spitalul Elias din Capitală, iar medicii spun că starea ei s-a agravat.

îndrăgita actriță Tamara Buciuceanu este în continuare intubată şi ventilată mecanic, la Spitalul Elias din Capitală, de mai bine de două săptămâni.

„E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat ”, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lacrimi la spital la Tamara Buciuceanu-Botez! Ce se întâmplă în aceste momente cu marea actriță în salon! Cine s-a dus să o viziteze EXCLUSIV

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, de urgență la spital! Cum se simte celabra actriță

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din Bucureşti, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au acutizat.

Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune şi film. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, supranumită „Doamna comediei româneşti", Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500

de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi", în regia lui Horea Popescu, Chiriţa din „Chiriţa în provincie", în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii", în regia lui Nicolae Corjos.

În anul 2011, în semn de preţuire a impresionantei activităţi artistice, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Primele amănunte despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! ”Îi era foarte rău, nu mai putea respira”! Marea actriță este internată la Terapie Intensivă! DETALII EXCLUSIVE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies