„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb.” Mirela Vaida a primit interdicție de la soțul ei. Ce spune bărbatul?

„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb.” Mirela Vaida a primit interdicție de la soțul ei. Ce spune bărbatul?
„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb.” Mirela Vaida a primit interdicție de la soțul ei. Ce spune bărbatul?

Mirela Vaida își dorește o intervenție estetică la nivelul nasului, dar nu are parte de susținerea soțului.

Mirela Vaida este o prezentatoare foarte îndrăgită de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a avut parte de numeroase provocări pe care le-a trecut cu brio, reușind să păstreze echilibrul între viața de familie și cea personală. Astfel, cel care i-a fost alături pe tot parcursul său profesional a fost soțul artistei, Alexandru Vaida.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt căsătoriți din anul 2009, având împreună trei copii minunați.

Prezentatoarea TV a declarat în repetate rânduri că soțul său este cel mai mare sprijin și se bucură de susținerea neîncetată a acestuia. De data aceasta, însă, Mirela Vaida are o dorință încă din copilărie, dar soțul ei nu este de acord cu aceasta.

Mirela Vaida vrea să apeleze la o intervenție estetică

Citește și: „S-a dus cu liniștea mea!” Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului. Ce se petrece în viața prezentatoarei TV?

Mirela Vaida vrea să apeleze la o intervenție estetică, însă soțul nu este de acord. Ce spune bărbatul?
Mirela Vaida vrea să apeleze la o intervenție estetică, însă soțul nu este de acord. Ce spune bărbatul?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În vârstă de 41 de ani, Mirela Vaida este una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului a ajuns la inima publicului prin intermediul naturaleței sale. Cu toate acestea, vedeta își dorește să schimbe ceva la înfățișarea sa, dar soțul său se opune vehement în fața acestei dorințe.

„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb. Soțul meu mi-a spus că dacă până la vârsta asta am făcut carieră în televiziune, m-a luat de nevastă și mi-a făcut 3 copii cu nasul ăsta… La ce să îl mai schimb? Înseamnă că îmi merge așa! Mi-a purtat noroc strâmbătura asta de nas!”, a declarat Mirela Vaida pentru Playtech.ro.

Cum reușește Mirela Vaida să păstreze echilibrul între viața personală și cea profesională

Citește și: „Să îți fie rușine!” Mirela Vaida, momente tensionate la aeroport. Ce a pățit prezentatoarea TV

Mirela Vaida vrea să apeleze la o intervenție estetică, însă soțul nu este de acord. Ce spune bărbatul?
Cum reușește Mirela Vaida să păstreze echilibrul între viața personală și cea profesională[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedetă de televiziune, artistă, mamă și soție, Mirela Vaida reușește să facă față cu brio provocărilor din carieră, astfel încât să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a povestit că de-a lungul carierei sale s-a confruntat cu o mulțime de cazuri foarte triste în cadrul emisiunii pe care o moderează și i-a fost foarte greu să se detașeze de acestea atunci când pleca de la locul de muncă și ajungea acasă.

Astfel, i-au trebuit mulți ani să se obișnuiască și să învețe cum să facă față provocărilor din meseria pe care o practică.

„Capul mi l-am împuiat cu probleme în primii ani. Acum am 7 ani de emisiune și sunt la fel ca un medic care operează și vede lucruri grave, după mai mult timp te obișnuiești. Când te obișnuiești, nu ți se mai pare ceva wow, le iei așa.

În momentul în care ai ieșit din platou, închizi ușa, pleci acasă, problemele rămân acolo. Mi-au trebuit foarte mulți ani, pentru că plângeam mereu după emisiune. Așa se învață meseria asta. Nu sunt făcută neapărat pentru lucruri dure, dar fac parte din viață și dacă mi-am ales drumul ăsta, atunci trebuie să dovedesc.”,   a mai spus Mirela Vaida.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am avut un an greu. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.” Cătălin Bordea trece prin clipe grele! Comediantul și Livia ar fi semnat deja actele de divorț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies