Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte. "Ursitoare" FOTO!

Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte.
Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte. "Ursitoare" FOTO!

Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. Uite ce a spus despre tinuta purtata de aceasta la botezul fiicei ei.

 

Petrecerea săptămânii trecute a fost, fara doar şi poate, cea care a succedat slujba de creştinare a micutei Anastasia, nepoata fostului preşedinte Traian Băsescu.

Evenimentul a fost de cinci stele, cum se aştepta de altfel toata lumea având în vedere că Elena Băsescu a avut mereu gusturi rafinate.

Toată "crema" lumii mondene s-a reunit la restaurantul de lux care a găzduit petrecerea, iar fostul şef al statului şi-a dovedit maestria pe ringul de dans.

Ei bine, fashion editor-ul Iulia Albu a opinat doar despre ţinuta Elenei şi, din pacate, vestimentaţia mamei Anastasiei nu a impresionat-o pe Domniţa de Alba.

Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. "Nu stiu daca e neaparat cea mai fericita alegere"

" Nu ştiu dacă este neapărat cea mai fericită alegere să te costumezi în ursitoare la botezul propriului copil, însă dacă o faci bine, de ce nu? Trebuie să recunosc că aerul “Grimmesque” al întregii poveşti are ceva fascinant mai ales în combinaţie cu părul negru al Elenei

Băsescu.

 

 

 

Presupun că la botez nu s-au servit mere, aşa ca să nu le dăm pe pere, zic. Poftă bună.", a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies