„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără!” Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără!” Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener
„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără!” Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener

Andreea Bălan a dezvăluit detalii despre relația sa romantică actuală, pentru prima dată. Iată ce a spus artista despre cel cu care se iubește în prezent!

Andreea Bălan i-a surprins recent pe toți cei care o urmăresc, atunci când a anunțat că este îndrăgostită și că se bucură de o relație, la aproximativ 3 ani de la finalizarea divorțului ei cu George Burcea, tatăl copiilor săi.

Citește și: „În codul ei, are două mariaje” Carmen Harra a făcut previziuni legate de relația Andreei Bălan cu Victor Cornea

Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener

 Zvonurile cu privire la noua ei relație circulau deja pe internet, înainte ca artista să facă anunțul oficial, sugerând că a vrut să se asigure de sentimentele ambilor parteneri. Cu toate acestea, toți au fost surprinși atunci când au aflat că Andreea și-a ales un partener mult mai tânăr.

Ea are 39 de ani, în timp ce Victor Cornea are 29 de ani. Pentru a pune capăt speculațiilor, Andreea Bălan a explicat că vârsta este doar un număr și că sufletul ei este mult mai tânăr decât numărul din buletin.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa

am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Calitățile care au atras-o la Victor Cornea

Tenismenul i-a captat imediat atenția vedetei prin mai multe calități. Performanțele remarcabile obținute în tenis au impresionat-o profund pe artistă, care și-a revizuit perspectiva asupra conceptului de "disciplină".

„Disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu, disciplina este foarte mare, este ceva dincolo de așteptări. E foarte greu să ajungi acolo, să fii top 100 mondial este foarte greu, va fi și mai sus.

Sunt foarte mândră de tot ce a făcut”, a mai spus artista.

Referitor la proiectele sale pentru vara aceasta, în ciuda unui program aglomerat cu diverse evenimente, Andreea Bălan a spus că va găsi timp să-l însoțească pe partenerul ei la meciuri. Fiind una dintre cele mai faimoase artiste din țară, ea își propune să-și gestioneze activitățile astfel încât să poată fi alături de partenerul său în timpul competițiilor.

„Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui. Merg acolo unde are meciuri și îmi place foarte mult să-l însoțesc.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies