„Viața mea e una din cele mai grele! Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenimente private, așa mi-i profesia.” Nicolae Botgros a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața!

„Viața mea e una din cele mai grele! Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenimente private, așa mi-i profesia.” Nicolae Botgros a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața!
„Viața mea e una din cele mai grele! Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenimente private, așa mi-i profesia.” Nicolae Botgros a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața!

Nicolae Botgros trăiește într-o profundă suferință după tragicul eveniment care i-a marcat iremediabil cursul vieții.

Cu gândurile întoarse către trecut, artistul și partenera sa de viață ar fi trebuit să sărbătorească cu bucurie și mândrie 52 de ani de căsnicie, însă destinul neașteptat i-a separat mult prea devreme. 

Citește și: „Nu e vina mea, dacă vă întrebați. Eu circul pașnic, n-am treabă cu nimeni, au alții treabă cu mine.” Mira a fost victima unui accident rutier

Nicolae Botgros a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața

În ziua care trebuia să fie marcată de festivitate și împlinirea a 52 de ani de căsătorie cu regretata sa soție, Lidia Bejenaru, Nicolae Botgros a transmis un mesaj profund emoționant. Cu o tristețe în suflet, acest dirijor iubit din Republica Moldova și-a împărtășit gândurile și sentimentele cu cei care îl înțeleg și îl apreciază.

În mesajul său, Nicolae Botgros s-a adresat Morții, exprimându-și durerea într-un stil poetic, în care a subliniat faptul că, cu toate că viața l-a forțat să trăiască în absența Lidiei, nu o urăște. El a păstrat în inima sa amintirea și iubirea pentru partenera sa de viață, chiar dacă au fost despărțiți prematur de acest eveniment tragic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Astăzi am fi spus cu toții, cu ocazia împlinirii a 52 de ani de la căsătoria noastră. Dar… mare-i jalea-n sufletul meu, a lui Cornel, Angela și Cristi. Știe bunul Dumnezeu! Nu am Moarte cu tine nimic. Eu nici măcar nu te urăsc, dar cum ar fi să fiți voi în locul meu, și cum oare v-ați simți. Eu asta nicidecum nu vă doresc, când știți că așa de tare doare”, a scris Nicolae Botgros, potrivit starpopular.ro.

Soția talentatului dirijor a părăsit această lume pe 26 iulie 2021

Pe 26 iulie 2021, o zi care rămâne adânc întipărită în memoria sa, soția talentatului dirijor a părăsit această lume, lăsând în urmă o amprentă inestimabilă. Pentru Nicolae Botgros, acea zi va fi întotdeauna una de tristețe profundă și dureroasă, deoarece a fost momentul în care i-a spus adio celei pe care o iubea cel mai mult.

Maestrul a exprimat cu sinceritate cât de mult îi lipsește soția sa, subliniind că, fără ea, toate lucrurile au devenit lipsite de culoare și de farmec. Cu inima plină de nostalgie și regrete, artistul a povestit momentele de bucurie pe care Lidia Bejenaru le aducea întotdeauna în Orchestra „Lăutarii”, unde își împărțea talentul și pasiunea pentru muzică.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Viața mea e una din cele mai grele. Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenimente private, așa mi-i profesia. Nu am ce face. Doar Liduța, de sus, mă învață cum să fac toate astea. Îmi vine foarte des în vis și mă pune la cale, dar îmi lipsește foarte mult. Cu regret în suflet, îți spunem toți. Adio, nu te voi uita nicicând, scumpa mea Liduța”, a adăugat Nicolae Botgros.

Citește și: „Este un dar de suflet.” Ce a primit Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, în memoria celebrului artist



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros a murit: „O zi tristă...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies