„Viața merge înainte.” Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota

„Viața merge înainte.” Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota
„Viața merge înainte.” Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota

Mariana Ionescu Căpitănescu a indus în eroare toți utilizatorii de internet după ce a distribuit un clip scurt în care Marcela Fota apare purtând o rochie de mireasă.

În 2019, Marcela Fota a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară, la nunta sa cu partenerul ei de 13 ani, Minel Păpăroiu.

Citește și: ”Soarele meu!” Cu cine și-a petrecut Paștele Marcela Fota? Cântăreața a postat fotografii impresionante în costum de baie, dintr-o locație exotică

Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota

Cu toate acestea, fericirea cuplului a fost de scurtă durată, deoarece soțul său a murit în urma unui infarct la sfârșitul anului 2020. Recent, sora artistei, Mariana Ionescu Căpitănescu, a postat un scurt clip online de la nunta sa, în care cânta pentru Marcela și îi punea voalul de mireasă.

Inițial, mulți internauți au crezut că Marcela Fota se căsătorește din nou, de data aceasta cu partenerul său de 25 de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Viața merge înainte, nu cred că trebuie să mori și tu odată cu persoana care moare. Casă de piatră și multă înțelegere, frumoasă doamnă.”, „Se căsătorește iar???”, „e pe bune?eu zic că e prea devreme? poate îl avea deja!”, „Viața merge înainte și nu trebuie judecată pentru alegerea făcută!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor care au fost induși în eroare, crezând că Marcela Fota a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota
Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota[Sursa foto: TikTok]

Mariana Ionescu Căpitănescu, alături de sora sa în orice circumstanță a vieții

În urma publicării filmulețului în mediul online, au apărut confuzii cu privire la momentul în care a fost filmat. Dar, de fapt, este vorba despre o înregistrare din ziua nunții artistei cu soțul ei, Minel Păpăroiu.

„La învelitul miresei, surioara mea. O amintire prețioasă.”,

a scris Mariana Ionescu Căpitănescu în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Cine este Mariana Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Ea se numără printre acele persoane care au iubit cântecele populare încă din copilărie, debutul său în muzică având loc la vârsta de 19 ani, când a fost angajată la ansamblul "Vâlceanca" din Râmnicu Vâlcea.

Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota
Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Am fost supărată pe el și încă sunt, pentru că el și-a luat viața!” Marcela Fota, povestiri sfâșietoare despre moartea fratelui ei. Cumnata: “Din cauza ta s-a sinucis!”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

“Am fost supărată pe el și încă sunt, pentru că el și-a luat viața!” Marcela Fota, povestiri sfâșietoare despre pierderea fratelui ei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies