Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021
Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

După acest an, probabil că sunteți gata să respirați adânc și să vă relaxați în pregătirea pentru anul 2021. Pentru a vă ajuta, am venit cu palete de culori unice, atât de liniștitoare, ca parte a prognozei anuale de culoare, și doar să răsfoiți culorile vopselei este ca o sesiune de mini terapie!

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021! După acest an, probabil că sunteți gata să respirați adânc și să vă relaxați în pregătirea pentru anul 2021. Pentru a vă ajuta, am venit cu palete de culori unice, atât de liniștitoare, ca parte a prognozei anuale de culoare, și doar să răsfoiți culorile vopselei este ca o sesiune de mini terapie!

Colecția de nuanțe este denumită „Ritmul culorii”, iar fiecare paletă se învârte în jurul naturii, comunității, casei și echilibrului.

Ritmul este secretul modului în care lumea naturală rămâne în pas. Același sentiment de echilibru se aplică simțului nostru personal al naturii prin modul în care trăim- și modul în care proiectăm. Rapid și lent. Liniștit și expresiv. Virtual și fizic.

Pe măsură ce trecem de la vară la toamnă, împărtășim 3 dintre combinațiile preferate de culori pentru bucătărie pentru toamnă. Și, da, cu siguranță veți dori să luați note.

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021
Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bucătăria este bătaia inimii acasă, ceea ce o face unul dintre spațiile preferate de proiectat. Când ne facem bucătăriile să se simtă ca acasă, nu există nicio limită la câte amintiri dulci (și mese delicioase) vom crea pe parcurs. Aflați mai multe despre combinațiile de culori preferate pentru a crea in aceasta toamnă o bucătărie confortabilă pentru gătit, mâncare și memorie.

Citeste si: Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.

Alb și crem

O combinație versatilă, alb pe alb poate acționa ca fundal pentru orice stil de decor- fie că este modern, industrial sau tradițional. În timp ce crema este mai tradițională, recomandăm introducerea elementelor moderne, pentru a surprinde stilul dorit.

Albastru și alb îndrăzneț

O culoare proeminentă și îndrăzneață este completată cel mai bine cu un alb neutru. Combinațiile dramatice de culori, cum ar fi acestea, sunt mai eclectice și mai moderne în stil- și sunt o modalitate excelentă de a întruchipa o atmosferă de dispoziție.

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Albastru deschis sau verde și alb

O combinație care poate fi atât modernă, cât și tradițională, un albastru deschis sau verde cu alb poate crea un spațiu subtil și clasic.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies