Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața: „Mă uram pe mine, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine!”

Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața: „Mă uram pe mine, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine!”
Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața: „Mă uram pe mine, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine!”

Fosta balerină a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, nu a fost căsătorită niciodată, însă a trăit o poveste de dragoste mai bine de un deceniu cu Victor Pițurcă, în timp ce acesta era căsătorit cu soția sa. Din rodul iubirii lor a rezultat Edan, fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă.

Băiatul a stat o bună perioadă alături de mama lor, însă în momentul în care a împlinit vârsta de 15 ani, Edan a luat decizia de a se muta la tatăl său.

Acea perioadă a reprezentat una dintre cele mai grele perioade din viața blondinei, care a fost încercată de stări depresive.

Vica Blochina, la un pas să-și pună capăt zilelor în momentul în care fiul său a plecat la Victor Pițurcă

Citește și: S-ar căsătorit Vica Blochina dacă ar da timpul înapoi? Blondina a vorbit despre greșelile din trecut: „La mine perioada aceea a fost ocupată cu un bărbat însurat. Am plătit foarte scump.”

Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața
Vica Blochina și fiul său [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Operația a avut un scop clar medical.” Vica Blochina, declarații după intervenția de 6 ore. Cum se simte vedeta?

Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Vica Blochina a vorbit deschis despre cât de greu i-a fost să treacă prin acea perioadă.

Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Nu înțelegeam ce înseamnă asta, cum să fii nemulțumit cu tine, să nu râzi, să ai gânduri negative. Nu am înțeles asta și când a plecat copilul, a plecat pentru că acolo avea mai mult libertate, avea nevoie de tată, îl iubește foarte mult pe tatăl său, efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu.

Am plecat o lună de zile în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, am ținut regim peste regim. Mă certam cu toată lumea, mă uram pe mine, îmi venea să-mi trag părul din cap, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de 1 an. Mă trezeam și mă gândeam când o să vină momentul în care o să mor pentru că nu mai voiam să trăiesc. Toate
gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. Mă gândeam ce e de făcut: ori pun ștreangul la gât și pa, la revedere. A fost atât de grea perioada aia! Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng
.”, a povestit vedeta.

Cum a reușit Vica Blochina să treacă peste acea perioadă

Vica Blochina a intrat în depresie când fiul său a plecat la Victor Pițurcă! Blondina a fost la un pas să își ia viața
Vica Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fosta balerină și-a găsit în cele din urmă alinarea în credința pentru Dumnezeu și a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viața sa.

La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. În fiecare săptămână mă duceam la biserică și mă rugam mult. Am ținut post. Cumva, cred că Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta .”, a mărturisit Vica Blochina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Deea Maxer, noi dezvăluiri despre divorțul de Dinu! Vedeta a fost cea care a hotărât să divorțeze:„Eu am avut curajul să iau decizia. Oamenii se dezvoltă diferit, oamenii se maturizează diferit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies