Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu fosta balerină

Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii
Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii

Fosta balerină se află în carantină de ceva zile bune și se asigură mereu că sănătatea ei și a celor dragi este pe primul loc.

 

Vica Blochina a postat pe pagina ei de Instagram un videoclip în timp ce îi era pusă o perfuzie. Dacă la prima vederea poate părea că a recurs la perfuzii pentru că nu se simte bine, vedeta și-a lămurit fanii că nu are coronavirus, doar încearcă să se protejeze împotrva virusului printr-un tratament cu vitamina C.

„N-am coronavirus. Mă previn cu niște tratamente cu vitamina C ca să îmbunătățesc imunitatea.

Improvizăm acasă. Câte vase am spălat zilele astea, adunate, n-am spălat toată viața. Nu mai pot! Cum treceți peste această carantină acasă?”, a spus Vica Blochina, în videoclipul postat pe Instastory.

Vedeta a postat mai multe poze din casă, în timp ce face curățenie și dezinfectează, semn că are foarte mare grijă în această perioadă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lotul național de scrimă a intrat în contact cu sportivi bolnavi de COVID-19, la Cupa Mondială de la Budapesta

Citeste si: Bilanțul sumbru al începutului de weekend! Coronavirusul a ucis 11.129 de persoane în întreaga lume

Citeste si: Kenny Rogers a murit! Doliu în lumea muzicală

Vica Blochina este în depresie: „Am nevoie de un psiholog, știu”

Vica Blochina a recunoscut că intră în depresie atunci când i se pare că a pus câteva kilograme în plus.

Vica Blochina are 43 de ani și arată mai bine decât multe dintre femeile care au chiar și cu 20 de ani mai puțin decât ea. Fosta balerină are o siluetă de invidiat și este în continuare admirată și curtată de bărbați. Cu toate acestea, blondina nu este niciodată mulțumită de felul în care arată și își dorește mereu să fie din ce în ce mai slabă.

Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii
Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii

“Problema mea principală este greutatea. Și depresiile, dacă le fac, le fac din cauza greutății. Eu niciodată nu sunt mulțumită de cum arăt. Trece un an, mă uit pe poze și îmi spun că acum sunt nasoală, că mi-a căzut fața, că m-am îngrășat. Mi se pare că fericirea constă în a fi slab. Am nevoie de un psiholog, știu. Eu sunt fericită doar când sunt slabă”, a dezvăluit Vica Blochina pentru libertatea.ro.

( Citeste si: Vica Blochina, anunțul la care nu se aștepta nimeni. Ce relație are acum cu Victor Pițurcă!)



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies