Vica Blochina, marturisiri emotionante aseara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”. “Nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste, dar a avut mereu grija de mine…”

Vica Blochina, marturisiri emotionante aseara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”.  “Nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste, dar a avut mereu grija de mine…”
Vica Blochina, marturisiri emotionante aseara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”. “Nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste, dar a avut mereu grija de mine…”

Vica Blochina, fostă balerină, a făcut unele declarații emoționante în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată aseară, la Kanal D.

În timpul interviului, ea a vorbit despre dificultățile prin care a trecut pentru a ajunge balerină și a evocat relația cu tatăl său.

Vica Blochina a mărturisit că a suferit mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni balerină. În ciuda aparentei sale puternice și a faptului că mereu zâmbește, ea a dezvăluit că in copilarie a avut parte de o educație severă în Lituania, unde era necesar să fii supus la bătăi și jigniri pentru a performa în dans.

Aceasta a fost o experiență dificilă pentru ea, începând de la vârsta de 4 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Foarte multa suferinta am indurat, chiar acum ascult intrebarile si nu imi vine sa cred. La cat de puternica sunt eu si rad tot timpul… A fost foarte greu pentru un copil de 4 ani...

educatia la noi (n.r. In Lituania) a fost, daca vrei sa fii foarte bun trebuie sa fii batut si jignit. Asa am crescut, batuta si jignita in sala de dans ”, a declarat Vica cu ochii in lacrimi. 

În continuare, Vica a vorbit despre tatăl său și recunoștința pe care o simte față de el. Ea a afirmat că a avut o relație foarte bună cu tatăl său și că acesta a fost un părinte iubitor și grijuliu.

Vica Blochina și-a împărtășit aceste amintiri personale cu sinceritate și într-un mod emoționant în timpul interviului. Ea a subliniat eforturile și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și urma pasiunea pentru dans și a evidențiat importanța sprijinului și iubirii familiei în realizarea acestui vis.

           “ I-as multumi pentru tot tatalui meu, pentru ce sunt eu acum. Am avut o relatie foarte buna cu tata… M-a iubit foarte mult, a fost un parinte bun.

Poate, intr-adevar, foarte dur, nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste, dar a avut mereu grija de mine…”,  a povestit vedeta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies