Victor Slav, primele declarații despre noua iubită: „Avem planuri mari”

Victor Slav, primele declarații despre noua iubită:
Victor Slav, primele declarații despre noua iubită:

Ce a dezvăluit Victor Slav despre noua sa iubită. Ce spune despre femeia care l-a cucerit și cu care a petrecut pandemia.

După mai bine de șase luni de relație, Victor Slav a vorbit, pentru prima dată, despre blondina Ela, în brațele căreia se pare că și-a găsit fericirea.

Deși este extrem de discret în legătură cu viața sa personală, Victor Slav și-a dorit să vorbească puțin despre noua sa iubită, o tânără cu care se înțelege foarte bine.

„Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună.

Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Citeste si: Victor Slav s-a afișat, în sfârșit, cu noua iubită. Cum arată femeia care i-a furat inima?

Victor Slav, primele declarații despre noua iubită:
Victor Slav, primele declarații despre noua iubită:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?

Victor Slav, interviu de suflet pentru Teo Show în urmă cu ceva timp. La începutul discuției cu Teo, Victor a lăcrimat, impresionat fiind de cuvintele vedetei Kanal D despre el.

El a făcut declarații despre relația cu Bianca, despre fetița lor, Sofia Natalia, dar și despre părinții lui, despre care spune că au exagerat cu educarea lui.

 

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despre ce se scrie în presă despre el: Sunt bătătorit, am trecut prin multe. Alții trec într-o viață de om prin ce am trecut eu în ultimii 5-6 ani. Am prins și o perioadă nefastă. Acum s-a mai schimbat. Acum 5-6 ani era simplu să scrii lucruri, să scrii ce îți venea în minte. Pe mine a ajuns să nu mă mai afecteze. Familia suferă. Prietenii suferă. Ai mei au trecut prin momente și sunt învățați.

Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă. Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici.

Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 40 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani.
Dar nu mă simt că voi intra.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Bodi: „Am făcut un accident”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies