Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV! "A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă"

Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV!
Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV! "A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă"

Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV! "A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă", a declarat Constantin Slav în emisiunea lui Teo Trandafir.

Victor Slav a fost invitat la Teo Show împreună cu tatăl lui, Constantin. Tatăl lui Victor Slav a povestit ce năzbâtii făcea vedeta de televiziune în copilărie și a vorbit despre relația pe care el o avea cu sora lui mai mare, Cătălina.

Deși a făcut și multe năzdrăvănii, Victor Slav nu le-a dat mari bătăi de cap părinților lui. "A fost de mic cuminte și înțelegător.

Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă. Spre deosebire de sora lui, care te înfrunta cu privirea. Ne-am înțeles foarte bine. Poate prea sensibil!", a declarat tatăl lui Victor, Constantin Slav, la Teo Show de la Kanal D.

Constantin Slav a fost ofițer în Ministerul de Interne pe vremea lui Ceaușescu și nu petrecea prea mult timp acasă, cu familia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV!

"Tata nu m-a bătut niciodată. Tata era plecat mai tot timpul, puteam să nu-l vedem chiar și două săptămâni. Era deschizător de coloană la tovarășu'. Îl vedeam la televizor. Apărea primul mustăciosul (n.r.

tatăl lui), apoi coloana de mașini", a povestit Victor Slav în emisiunea lui Teo Trandafir.

Tată de fată și băiat, Constantin Slav a povestit cum se înțelegeau cei doi copii ai săi în copilărie. "Cătălina îl iubește foarte mult, se înțeleg foarte bine. Când erau mici, nu se înțelegeau. Când ajungeam acasa, găseam pe o foaie de hârtie de la el: mi-a spus prostule de nu știu câte ori, du-te dracului, tâmpitule", a rememorat părintele lui Victor Slav la Kanal D.

Citeste si: Victor Slav și Andreea Bănica au câștigat mașina la “Roata Norocului” VIDEO

Citeste si: Victor Slav: „M-am rugat la Zidul Plângerii”

Citeste si: Cătălin Cazacu, mesaj de ziua lui Victor Slav: "Lumea spune că te-am stricat, dar trebuie să recunoşti că..."

Fetița lui Victor, Sofia Natalia, seamănă mult cu tăticul ei.

"Ne bucură că seamănă mult cu el. Nu doar la figură...", a precizat bărbatul despre nepoțica lui.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Spătar a spus" DA"! A primit inelul de la iubitul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies