Victoria, o profesoară de 42 de ani, a murit subit pe aeroport. Declarațiile șocante ale soțului ei: „Făceam asta împreună”

Victoria, o profesoară de 42 de ani, a murit subit pe aeroport. Declarațiile șocante ale soțului ei: „Făceam asta împreună”
Victoria, o profesoară de 42 de ani, a murit subit pe aeroport. Declarațiile șocante ale soțului ei: „Făceam asta împreună”

Moarte fulgerătoare pe aeroportul din Manchester. De frică să nu fie arestată, o profesoară în vârstă de 42 de ani a înghițit o pungă cu droguri.

Câteva momente mai târziu, s-a prăbușit, în chinuri groaznice. Declarațiile șocante ale soțului ei au făcut lumină în cazul morții femeii.

O profesoară de naționalitate britanică a murit pe aeroportul din Manchester. Femeia era în sala de așteptare de la clasa întâi, pregătindu-se să se întoarcă în Dubai, unde se mutase de câțiva ani, împreună cu soțul său.

Se pare că în momentul în care și-a predat bagajul, femeia și-a dat seama că avea asupra ei o punguță cu cocaină.

De frică să nu fie arestată, a înghițit-o. O decizie ce a costat-o viața. După câteva minute, punga s-a spart în stomacul ei, cauzându-i moartea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Victoria Buchanan, 42 de ani, mamă a trei copii, a cumpărat drogurile în timpul vizitei în Marea Britanie.

În aeroport, profesoara a ingerat cocaină în valoare de 60 de lire, pe care a combinat-o cu șampanie.

Inițial, cei care au văzut-o pe Victoria prăbușindu-se la pământ au crezut că femeia făcuse șoc anafilactic, așa că i-au injectat o doză de antihistaminic, din epipen-ul găsit în geanta femeii.

În fața anchetatorilor, soțul profesoarei a recunoscut că erau consumatori de cocaină.

„Eu și familia știam despre consumul ei de droguri.

Lua cantități mici, ocazional. Era ceva ce făceam împreună. Nu era cărăuș, nu ar fi acceptat așa ceva, vă garantez.”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Urmează o perioadă dificilă pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies