Victorie pentru China! 0 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 48 de ore

Victorie pentru China! 0 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 48 de ore
Victorie pentru China! 0 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 48 de ore

Vineri, 20 martie 2020, este a doua zi consecutiv în care China nu a înregistrat nici un caz nou de coronavirus.

China, țara în care a pornit pandemia de Coronavirus, a fost, până acum, cea mai afectată de virusul COVID-19. Cu toate acestea, Republica Chineză are un mare motiv de bucurie, dat fiind faptul că vineri, 20 martie, este a doua zi consecutin în care nu există azuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. De asemenea, și numărul deceselor a scăzut semnificativ, numai trei decese fiind consemnate pe data de 20 martie.

Citeste si: Conform unui sudiu, problemele digestive, pot indica prezența infecției cu coronavirus

Până acum, China a fost țara lovită cel mai puternic de coronavirus, cu aproape 81 000 de persoane infectate, însă acum, numărul bolnavilor este de aproximativ 6 600.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Victorie pentru China! 0 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 48 de ore
Victorie pentru China! 0 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 48 de ore

Cum au reușit chinezii să facă față acestui val uriaș de îmbolnăviri?

Ei bine, această nouă infecție cu coronavirus de tip COVID-19, a apărut în entrul chinei, în provincia Hubei, orașul Wuhan, la finalul anului trecut. Măsurile de prevenire a bolii au fonst considerate, de unii oameni, draconice, deoarece autoritățile au izolat orașul și provincia, care sunt locuite de peste 50 de milioane de oameni.

Din fericire, odată cu succesul marcat de China de a nu înregistra bolnavi, și restricțiile încep să se diminueze sau chiar să dispară complet.

Citeste si: Descoperirea de ultim moment care ar putea salva lumea de noul coronavirus

În momentul de față, principala preocupare a Chinei este să prevină apariția unui nou val de îmbolnăviri cu coronavirus, fapt ce  poate duce la o nouă epidemie.

prin sosirea unui val de persoane din străinătate, persoane care ar putea fi infectate, scenariul ar putea să revină la cel din Ianuarie, în doar câteva luni. Pentru a evita riscul noilor îmbolnăviri, numeroase orașe sau chiar provincii, inclusiv capitala țării, orașul Beijing, au impus restricții de călătorie, precum și controale sanitare riguroase oricărei peroane care a tranzitat alte țări. De asemenea, persoanele care intră în china, au obligativitatea de a stat 14 zile în carantină, în locuri special amenajate.

Citeste si: Cum a reușit medicul din Timișoara să vindece 15 pacienți, bolnavi de Coronavirus? A folosit un tratament pe bază de...



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Coronavirus se transmite prin mâncare sau de pe fructe? Răspunsul autorităților

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies