VIDEO A fost numele bunicului Oanei Niculescu Mizil o povară pentru ea? Ce spune despre familia cunoscută în întreaga țară. “Vă dați seama ce mândrie a fost în sufletul meu.”

VIDEO A fost numele bunicului Oanei Niculescu Mizil o povară pentru ea? Ce spune despre familia cunoscută în întreaga țară. “Vă dați seama ce mândrie a fost în sufletul meu.”
VIDEO A fost numele bunicului Oanei Niculescu Mizil o povară pentru ea? Ce spune despre familia cunoscută în întreaga țară. “Vă dați seama ce mândrie a fost în sufletul meu.”

Oana Niculescu Mizil a vorbit despre mândria de a duce numele bunicului ei mai departe.

Oana Niculescu Mizil, femeie de afaceri, nepoata lui Paul Niculescu Mizil, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre importanța familiei din care provine și cât de mult a ajutat-o pe ea să ducă mai departe acest nume. “ Niciodată, din contră. (Nr. Dacă numele bunicului său, Paul Niculescu Mizil, a fost o povară pentru ea în lumea politică.) Numele era și este atât de respectat, încât mi-a deschis orice ușă.

Numele meu m-a făcut și pe mine să fiu respectată, de la oamenii de stat, până la piață. Eu acum merg să fac cumpărăturile în Obor cu Maria și primesc o roșie, primesc cartofi, pentru că oamenii în continuare spun “uitați-o pe Oana Mizil!”. Eu am încercat cu demnitate de om și de femeie de onoare să duc mai departe acest nume ca el să fie respectat, să fie un nume de seamă în România.
Ca debutat, eu nu am putut să fac mare lucru, cu o floare nu se face primăvară. Am încercat, dar nu s-a putut. Bunicul meu, când a venit Kissinger în România, n-a vrut să se așeze la masă, la dineul oficial, până când  bunicul meu nu era adus în sală lângă el. Mă sună Vântu: “Oana, unde ești, ești cu bunicul?” “Da.” “Te rog frumos, roagă-l, îmbracă-l și aduceți-l că nu intră Kissinger în sală.
Am intrat cu bunicul meu, s-a îmbrăcat frumos în alb așa cum se îmbrăca el, vă dați seama ce mândrie a fost în sufletul meu când l-am văzut pe Paul Niculescu Mizil îmbrățișându-se cu Kissinger și își spuneau prieteni, amândoi în toiag, în baston. A fost ceva pentru mine extraordinar. Oriunde mă duc, în România, în Moldova, Transilvania și spun numele meu: “A, ești nepoata lui Paul Niculescu Mizil.” Oriunde m-am dus în afară, în bănci, bunicul meu a creat sistemul bancar românesc, în sensul că a adus bani străini de când a fost Ministru de Finanțe.
El a fost un nume important pentru România.”,
a spus Oana Niculescu Mizil.

Oana Niculescu Mizil, despre importanța de a duce mai departe numele bunicului său

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, declarații despre fetița adusă pe lume. Cum i-a promis Marian Vanghelie că o va lua de soție. “Încep să cumpăr nasturii de la rochia de mireasă.”

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”

Femeia de afaceri a povestit și câteva lucruri legate de bunicul ei și momentele trăite alături de el, dar și oamenii importanți cu care acesta era prieten, fiind o mândrie pentru ea

de fiecare dată când își făcea apariția alături de el. Chiar și acum, mărturisește că oriunde merge, este recunoscută drept a fi nepoata lui Paul Niculescu Mizil, iar acest lucru i-a deschis numeroase uși. “Într-adevăr, el s-a dedicat, el credea ceea ce face pentru România. În data de 16, eu călătoream foarte mult cu el, eu și fratele meu. În data de 16 decembrie 1989, de fapt, pe 15 seara, am coborât foarte veselă să-i spun că bagajul nostru este gata.
Trebuia să plecăm la Timișoara. L-am văzut în întuneric, în living, jos, pe un fotoliu, cum îi curgeau lacrimi și spunea: “Nu mai plecăm la Timișoara.” “De ce?” “S-a terminat totul. Vei înțelege când vei crește.” Totodată, în '88, '89, eu cred că o parte din așa zisa Revoluție, dar nu cea care s-a hotărât, și care ar fi trebuit să fie pentru România s-a făcut și la noi în casă. Iliescu venea la noi în casă, Emanuel Valeriu venea la noi în casă și mulți alții care erau reprezentanți ai Europei Libere. La noi în casă veneau pentru că nimeni nu avea curajul să vină să-i aresteze de la noi. Coboram, le aduceam cafele, dar îmi spuneau: “Oana, te rog, lasă-ne”, adică în sensul în care nu trebuia să auzi ce se întâmpla acolo. Sunt foarte, foarte mândră de bunicul meu, de părinții mei, de bunica mea, care era o femeie extrem de modestă, o femeie cu patru clase, repet, care a crescut șase copii, 3 buni și 3 înfiați și care pur și simplu ne-a insuflat să fim oameni în viață.”
, a mai spus nepoata lui Paul Niculescu Mizil.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Dieta cu care Denise Rifai se menține într-o formă de invidiat la 39 de ani. Alimentele la care a renunțat complet

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies