VIDEO Alina Laufer a pregătit shaorma, însă nu oricum, ci la tavă! Care să fie secretul pentru această rețetă? „O să vă arăt un mic truc în bucătărie!"

VIDEO Alina Laufer a pregătit shaorma, însă nu oricum, ci la tavă! Care să fie secretul pentru această rețetă? „O să vă arăt un mic truc în bucătărie!
VIDEO Alina Laufer a pregătit shaorma, însă nu oricum, ci la tavă! Care să fie secretul pentru această rețetă? „O să vă arăt un mic truc în bucătărie!"

Blondina a pregătit o rețetă rapidă de shaorma, direct în tava de chec sau cozonac.

În cadrul rubricii "Să crești mare!", din cadrul Știrilor Kanal D, Alina Laufer a pregătit o altă rețetă simplă, dar cu siguranță pe placul multor persoane, pe care o puteți prepara mai repede decât credeți. Ingredientele nu sunt numeroase, ba dimpotrivă, cu doar câteva, veți putea gusta o shaorma fragedă și delicioasă, fără să mai fie nevoie să o cumpărați. 

Shaorma la tavă, pregătită de Alina Laufer

Citește și: VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!"

Citește și: VIDEO Rețeta Alinei Laufer de prăjitură la cană, denumită și Mug Cake: „Arată senzațional.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente

  • Pulpă de pui dezosată
  • O ceapă
  • O căpățână de usturoi
  • Lămâie
  • O pară
  • Un iaurt grecesc
  • Pastă de tomate
  • Condimente la alegere (cimbru, semințe de chimen, boia dulce, sare)

Mod de preparare

Astăzi o să vă arăt un mic truc în bucătărie. Cum puteți să faceți shaorma, un preparat îndrăgit de români, într-o tavă de chec sau de cozonac, rapid, simplu și numai bună de savurat, cu un sos bun și cu o salată.

Haideți să vedem de ce avem nevoie, în primul și în primul rând de carne. Eu am ales aici pulpă de pui dezosată, avem nevoie pentru a marina această carne, de ceapă și usturoi.

O să folosesc și lămâie și ingredientul surpriză... puțină pară, pentru că îi dă așa un plus de dulceață, iaurt grecesc, puțină pastă de tomate, condimente(...) eu am ales să folosesc cimbru, niște semințe de chimen,(...) puțină boia dulce, sare.

Punem ceapa în blender, câțiva căței de usturoi, punem și jumătate de pară, zeamă de lămâie, iaurt grecesc, pastă de tomate, condimentele și sare.

Turnăm sosul peste carne, trebuie să stea la marinat măcar o oră.

Le așezăm într-o tavă de pâine sau de chec, punem în cuptorul preîncălzit la 220° pentru aproximativ o oră. Shaorma noastră este gata! ”, a explicat Alina Laufer, la rubrica "Să crești mare!", din cadrul Știrilor Kanal D.  



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Rețeta Alinei Laufer de prăjitură la cană, denumită și Mug Cake: „Arată senzațional.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Pepe, declarații surprinzătoare despre fosta soție, Raluca Pastramă: "Am salvat acel filmuleţ de pe camerele de luat vederi din faţa casei"

Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție? „Noi prima oară când ne-am despărțit, eu eram convins că eu n-am nicio vină!"

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies