VIDEO Anamaria Rosa, despre geloziile fratelui ei vitreg, în momentul în care mama lor petrecea mai mult timp cu tânăra. „A conștientizat mai târziu că el a fost cel câștigat, crescut lângă mama!”

VIDEO Anamaria Rosa, despre geloziile fratelui ei vitreg, în momentul în care mama lor petrecea mai mult timp cu tânăra. „A conștientizat mai târziu că el a fost cel câștigat, crescut lângă mama!”
VIDEO Anamaria Rosa, despre geloziile fratelui ei vitreg, în momentul în care mama lor petrecea mai mult timp cu tânăra. „A conștientizat mai târziu că el a fost cel câștigat, crescut lângă mama!”

Anamaria Rosa a vorbit despre geloziile dintre ea și fratele ei vitreg, în momentul în care mama lor îi acorda tinerei mai multă atenție.

Anamaria Rosa, fiica regretatului artist Aurelian Preda, mai are un frate din partea mamei sale, care poartă același nume cu cel al tatălui său.Tânăra a locuit cu artistul până când acesta s-a stins din viață, iar fratele ei a locuit în Italia, alături de mama lor. În ceea ce privește alți frați, Aurelian Preda nu a mai avut copii, în ciuda speculațiilor de după moartea lui, însă tânăra se bucură de prezența fratelui ei vitreg pe care îl are.

Geloziile dintre Anamaria Rosa și fratele ei vitreg, Aurelian Preda

Citește și: VIDEO Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, confesiuni despre relația cu fratele din partea mamei și speculațiile referitoare la copiii artistului. „Am încercat să mă lupt pentru adevăr.”

Anamaria Rosa și fratele ei vitreg
Anamaria Rosa și fratele ei vitreg[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: „Am început să plâng” Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, discuție emoționantă cu mama sa în direct

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Invitați în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, Anamaria Rosa și fratele ei, Aurelian Preda, au vorbit despre geloziile dintre ei, iar tânărul a mărturisit că mama lui o trata mai bine pe ea decât pe el. Fiica regretatului artist spune că aceste lucruri se întâmplau în momentul în care cele două se vedeau, deoarece petreceau mai puține momente împreună decât în mod normal ar fi făcut-o cu fratele ei.

Astfel, mama sa îi cumpăra mai multe lucruri și petrecea cu ea momente frumoase, deoarece o vedea destul de rar. Mai spune despre tânăr că a conștientizat ulterior că, de fapt, el a fost cel câștigat dintre ei doi, crescând alături de mamă. Aceasta a mai spus că în momentul în care fratele ei se supăra pe ea, o evita, lucru pe care îl face și acum, dacă mai există momente de tensiune între ei.

Aurelian Preda: Mama o trata mai bine decât pe mine.

Anamaria Rosa:  Mama nu mă vedea foarte des și automat își dorea să petreacă mai mult timp cu mine. Momente frumoase, să-mi cumpere tot mai multe lucruri și probabil se simțea un pic dat deoparte. A conștientizat mai târziu că el a fost cel câștigat, crescut lângă mama și de mama.

Și eu am fost câștigată cu tatăl meu, dar la rândul lui, comparativ cu relația lui cu mama și relația mea cu mama, el a avut de câștigat 100%.  Mă evita. (nr. Atunci când era supărat pe sora lui).  Dar asta face și acum, mă enervează cel mai tare că mă tratează cu indiferență, dar cred că asta pe oricine deranjează cel mai tare. Dar acum ne înțelegem mult mai bine, vorbește cu mine și de fete, îmi cere sfaturi.  

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Anamaria Rosa
Anamaria Rosa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Am început să plâng” Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, discuție emoționantă cu mama sa în direct

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies