VIDEO Antoni îl ironizează pe Moldo. Cei doi băieți au avut un schimb de replici acide unul față de celălalt. „Nu mă ridic eu nicăieri prea sus, ești tu prea jos!”

VIDEO Antoni îl ironizează pe Moldo. Cei doi băieți au avut un schimb de replici acide unul față de celălalt. „Nu mă ridic eu nicăieri prea sus, ești tu prea jos!”
VIDEO Antoni îl ironizează pe Moldo. Cei doi băieți au avut un schimb de replici acide unul față de celălalt. „Nu mă ridic eu nicăieri prea sus, ești tu prea jos!”

Tensiuni între Antoni și Moldo. Cei doi și-au adresat cuvinte jignitoare, iar Antoni nu s-a oprit din a-l ironiza pe tânăr.

Tensiuni între Moldo și Antoni, după ce, în cursul zilei de ieri, Moldo petrecea câteva momente alături de Criss, iar Antoni a spus câteva cuvinte care i-au deranjat pe amândoi. Acesta i-a transmis tânărului că dacă o va refuza pe Criss, poată să rămână Moldo cu ea. De aici, tensiunile au degenerat, atât alături de fete, cât și între ei, în casa băieților.

Antoni: Moldo, vii cu jigniri, pe mine nu mă impresionezi cu nimic.

Nu știu pe cine ai impresionat tu vreodată, și la femei mă refer. Nu știu pe cine ai impresionat. Și nu că mă cred eu Alain Delon pe femei.

Moldo:  Taci, că vorbești singur, tu nu vezi că vorbești singur?

Patrick: Vă rog să vă controlați limbajul!

Antoni: Nu că ești tu Alain Delon pe cucerit, ești tu Mr.

Bean pe cucerit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Moldo este de părere că Antoni a fost de vină în fosta relație

Citește și: VIDEO Moldo este deranjat de comportamentul lui Antoni față de Criss. „Am văzut clar că ai bun simț 0.”

Moldo
Moldo[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Antoni a punctat calitățile acceptate și defectele refuzate, atunci când vine vorba despre o relație: "Dacă ai vrea să mă ții sub papucul tău, eu stau acolo, îmi iau șezlong!"

Moldo a ținut să scoată în evidență că toate cuvintele adresate în cameră au reușit să o facă pe Criss să se simtă rău și este de părere că la fel a procedat și cu fosta iubită din casă.

Criss a fost cea care a privit totul pe conexiune, iar cuvintele dintre cei doi au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Înainte de discuția băieților, tânăra a adăugat și ea că nu a fost refuzată de Antoni și că nu are așteptări din partea lui.

Moldo: Ce vrei să scoți în evidență? Lasă-mă pe mine, de când a venit în casă, ai făcut-o pe fata asta în ultimul hal, nu de ea zic, de relația ta.

Asta făceați. Asta știai să faci, să o înjuri în fiecare zi, acum cu fata asta, la fel.

Antoni: Ce înjurat? E toată lumea martoră aici! Ți se pare că am cu cine să vorbesc acum? Pentru mine, așa cum te văd. Mi s-a spus că eu mă ridic prea sus, nu mă ridic eu nicăieri prea sus, ești tu prea jos.  

Criss
Criss[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ce părere au fetele despre noul concurent din Casa Iubirii, Dennis? "Totul mi s-a părut la superlativ!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Al Pacino, bântuit de un incident jenant din copilărie: “M-am gândit, Doamne, te rog ia-mă acum”

Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies