VIDEO Antoni încearcă să explice, cu fotografia în față, dacă sărutul din club a fost pe obraz sau pe buze. Rebecca izbucnește în lacrimi. „Când te pupi pe obraz, nu ții ochii închiși.”

VIDEO Antoni încearcă să explice, cu fotografia în față, dacă sărutul din club a fost pe obraz sau pe buze. Rebecca izbucnește în lacrimi. „Când te pupi pe obraz, nu ții ochii închiși.”
VIDEO Antoni încearcă să explice, cu fotografia în față, dacă sărutul din club a fost pe obraz sau pe buze. Rebecca izbucnește în lacrimi. „Când te pupi pe obraz, nu ții ochii închiși.”

Antoni din Casa Iubirii încearcă să explice pupicul din fotografia în care a fost surprins în club.

Antoni și Moldo au fost serile trecute în club, iar tânărul a fost surprins cu o altă domnișoară și fotografiați în timp ce ar fi pupat-o pe obraz. Fotografiile au ajuns în Casa Iubirii, iar discuțiile au apărut pe baza lor. Rebecca încearcă, în primă fază, să nu îl judece și spune că la fel trebuie să procedeze și ceilalți din casă.

Andreea Mantea: Ați ajuns la un numitor comun?

Rebecca: Doamna Andreea, nu este de ajuns la niciun numitor comun. Între noi nu mai era nimic și i-am zis lui Antoni. Chiar dacă a fost mai mult sau nu a fost, eu îi sunt aproape și consider că nu trebuie să îl judece nimeni pentru că fiecare interpretează cum vrea. Sunt niște imagini în care, într-adevăr, nu poți să îți dai seama ce a fost sau ce nu a fost.

Rămâne la aprecierea fiecăruia. Nu trebuie să se supere dacă cineva nu o să-l creadă. Fiecare poate să facă ce vrea.

Andreea Mantea: Antoni!

Antoni: Da, doamna Andreea!

Andreea Mantea: Ce ai făcut aseară?

Antoni: Aseară, în jur de 11 jumătate, eu cu Moldo ne pregăteam să ieșim.

Andreea Mantea: Vreau să îmi explici pozele. Poza aceasta din club vreau să mi-o explici.

Antoni: Aici am pupat-o pe obraz, doamna Andreea, de plecare.

Julia: Are ochii închiși în poza asta. Când te pupi pe obraz, nu ții ochii închiși.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Francesca: Poate clipea și fix așa a prins poza.

Robi: Julia, în poza asta nici măcar nu poți să îți dai seama dacă ochiul e închis sau deschis.

Julia: Ba da.

Robi: Pe bune acum, se vede ochiul deschis.

Julia: Eu îl văd închis.

Giuly: Și se vede că nu e pe obraz.

Antoni încearcă să explice, cu fotografia în față, dacă pupicul a fost pe obraz sau pe buze

Citește și: VIDEO Gagea, deranjat de subiectele care se discută în casă. Ce spune despre Antoni și Rebecca? „Eu nu mai stau aici, nu mai am chef. M-am săturat.”

Antoni, surprins în club
Antoni, surprins în club[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Ce explicație oferă Antoni și Moldo, în momentul în care Antoni a fost surprins într-o fotografie, în prezența unei tinere. “Se vede că îmi întoarce obrazul să o pup.”

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Andreea Mantea vrea să afle exact ce s-a întâmplat între cei doi tineri în club, mai ales că Julia este de părere că sărutul surprins în fotografii nu este pe obraz, ci pe buze, mai ales că el își ținea mâna pe domnișoara respectivă.

Andreea Mantea: Antoni, pupicul, sărutul, ce a fost acolo, s-a întâmplat pe obraz sau pe buze?

Antoni: Pe obraz.

Andreea Mantea:  Aici avea geanta prea grea? De ce o țineai de geantă? Să nu zic că o țineai de brâu.

Antoni: Am zis că da...Am pus mâna pe mijloc, nu a existat niciodată nimic...

Andreea Mantea: Dar eu vreau să știu, tu ești concurent în Casa Iubirii, îți cauți iubită aici și tu o ajuți pe fata respectivă să își țină plicul, ai ținut-o de brâu că îi era frig, ai vrut să îi zici ceva la ureche, ce s-a întâmplat acolo? Sau așa a început pupicul pe obraz și v-ați răsucit?

Antoni: Fix atunci pleca fata respectivă, iar eu m-am dus la ea, am întrebat-o ce face și i-am zis: “hai să te pup pe obraz.” Atunci am și pus mâna pe ea, ulterior am luat mâna, evident, după ce s-a terminat pupicul, după ce m-am distanțat.

Rebecca și Antoni
Rebecca și Antoni[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Ce explicație oferă Antoni și Moldo, în momentul în care Antoni a fost surprins într-o fotografie, în prezența unei tinere. “Se vede că îmi întoarce obrazul să o pup.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO Care era visul lui Marian Capeț în adolescență. Ce profesie și-ar fi dorit să urmeze. “Mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața, că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies