VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”
VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Ozana Barabancea a vorbit despre căsătorie, dacă ar mai face acest pas important, dar și cum vede relația anterioară cu fostul soț.

Ozana Barabancea, îndrăgita solistă de jazz și profesoară de canto, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, dacă s-a gândit la o a doua căsătorie și ce ar însemna acest lucru pentru ea. Mărturisește că ar fi destul de greu, deoarece are anumite tabieturi și o rutină bine stabilită, însă ar vrea pe cineva cu care să călătorească, să poată să vorbească și pentru care să aibă binecuvântarea preotului.

În prezent, profesoara de canto a mărturisit că nu are pe nimeni în viața ei. 

“Măritat e prea mult spus, deși sunt adepta unei relații cu binecuvântarea preotului. E greu pentru că m-am obișnuit și am niște tabieturi, am niște obișnuințe. Cred că mi-ar fi greu să mă căsătoresc cu cineva, dar aș vrea să am un prieten cu care să pot să vorbesc, cu care pot să călătoresc, dar cam atât, ceea ce este imposibil.

Nu am.”, a spus Ozana Barabancea.

Ce fel de soție a fost Ozana Barabancea pentru fostul partener de viață

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Nu cred că soția lui ar fi fericită să mă vadă pe mine în preajmă!” Ozana Barabancea, adevărul despre relația cu fostul soț și actuala lui parteneră! Cum se înțelege artista cu Sorin Terinte

Întrebată dacă a fost o soție bună, aceasta mărturisește, privind în spate, că este unul dintre examenele pe care le-a picat. Recunoaște că nu a avut răbdare, iar o soție trebuie să aibă acest lucru.

Dacă acum ar face lucrurile diferit, spune că ar fi meritat să fie o altfel de parteneră de viață pentru fostul soț și încearcă să descrie situația într-un mod pozitiv. 

“Privind în spate, v-am spus că este examenul pe care l-am picat. (Nr. Dacă a fost o soție bună). Nu am avut răbdare. Și cred că o soție trebuie să aibă răbdare cu soțul ei. Prin tranzitivitate sau prin exclusivitate consider că aș fi putut fi o soție mai bună, ca să folosesc cuvinte pozitive nu negative.

Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”, a mai spus artista.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies