VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”
VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Oana Mizil a vorbit despre posibilitatea de a-și reface viața amoroasă.

Oana Mizil, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară și o figură emblematică a politicii românești, a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a abordat diverse subiecte atât din viața sa personală, cât și profesională. Din punct de vedere personal, unul dintre cele mai mediatizate aspecte ale vieții sale amoroase a fost relația sa cu Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 din București.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă și au împreună o fetiță.

Citește și: VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „ 17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”

Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară?
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Mizil, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă

Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară?
Oana Niculescu Mizil [Sursa foto: Instagram]

Întrebată de către moderatoarea emisiunii dacă este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă, Oana Mizil a oferit un răspuns de-a dreptul emoționant, dezvăluind că își dorește să găsească persoana potrivită alături de care să își refacă viața amoroasă. Din punct de vedere amoros, Oana Niculescu Mizil susține că este o femeie singură, dar că este curtată de mai mulți bărbați.

Femeia de afaceri susține că nu a găsit încă persoana potrivită, dar dacă acesta va apărea în viața sa, este pregătită să devină din nou soție.

Denise Rifai: Ați mai îmbrăca rochia de mireasă?

Oana Mizil: Da. În momentul ăsta în viața mea este Maria și doar Maria. Sunt curtată de mai mulți.

Nu a fost în interesul meu până în acest moment să îmi refac viața alături de altcineva, dar niciodată să nu spui niciodată. Dacă vine bărbatul potrivit la momentul potrivit, poți să spui și da. Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața. Pot să și gătesc în continuare cu toată pasiunea pentru altcineva. Asta este. Nu sunt cu nimeni în acest moment, decât eu și fetița mea.
Dragostea este frumoasă și dragostea îmbogățește sufletul unei femei. Când iubești cu pasiune, atunci simți că trăiești.”,
a declarat vedeta.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Fiica lui Virgil Ianțu se pregătește pentru un nou capitol din viața sa! Cum privește vedeta plecarea la facultate a Jasminei? „Cea mai bună investiție pentru niște părinți este educația copilului.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

4 beneficii ale albirii dentare

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies