VIDEO Bianca din Casa Iubirii, în lacrimi. Tânăra începe să regrete faptul că a venit în emisiune.“Nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate astea, sincer.”

VIDEO Bianca din Casa Iubirii, în lacrimi. Tânăra începe să regrete faptul că a venit în emisiune.“Nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate astea, sincer.”
VIDEO Bianca din Casa Iubirii, în lacrimi. Tânăra începe să regrete faptul că a venit în emisiune.“Nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate astea, sincer.”

Bianca și Patrick din Casa Iubirii au avut o discuție. Tânăra, în lacrimi, regretă venirea în competiție.

Bianca din Casa Iubirii a făcut declarații în lacrimi, deoarece anumite discuții pornite încă din momentul în care a venit în casă nu-i fac deloc bine. Gagea este de părere că aceasta va fi doar o perioadă și toate lucrurile se vor liniști. Tânăra se gândește serios dacă a luat decizia corectă să fie acolo și a crezut că va fi o altfel de experiență.

Bianca: Sunt sigură că, la un moment dat, fiecare dintre voi ați trecut prin așa ceva, doar că unii oameni sunt mai puternici, alții nu.

Eu nu pot.

Patrick: Crezi că ți-ar face mai bine să nu mai fii aici?

Bianca: Sincer, deocamdată, la asta mă gândesc. Dacă am luat decizia corectă să fiu aici sau nu. Eu am crezut că o să fie o experiență diferită, în mintea mea. Nu mă victimizez. Sunt sigură că fiecare dintre voi ați simțit același lucru, doar că eu nu știu dacă pot să duc.

Gagea: Bianca, e o perioadă. O să se liniștească apele și o să treacă această situație.

Bianca: Da, tu poate ești mai puternic, dar eu nu sunt. Sau poate sunt, dar nu e locul meu aici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Patrick încearcă să o liniștească pe Bianca

Citește și: VIDEO Roberta și Sebastian, discuție în grădină. De ce simte tânăra că Robi influențează relația dintre ei? „Gândim diferit, suntem diferiți. Îți controlează el ție mintea?”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Moldo și Teodora, discuție în camera roșie. Cei doi vor să lămurească un aspect auzit în casă. „Tu ai ales oarecum să pui punct cu mine că, de fapt, este Robi la mijloc.”

Patrick încearcă să o liniștească și să-i spună că indiferent cine este persoana de lângă el, dacă o place cu adevărat, va face tot ce îi stă în putință și nu-l interesează de părerea nimănui. Cu toate acestea, noua concurentă spune că nu vrea să o ia de la capăt și nu știe dacă poate să mai reziste tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul ei.

Moldo: Patrick, dar tu ce părere ai? Că Bianca ți-a luat apărarea foarte mult.

Nu glumesc.

Bianca: Păi i-am luat apărarea pentru că și eu eram pusă în aceeași oală cu el. De aceea i-am luat apărarea. Și aș fi luat apărarea oricui.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Moldo:  Nu, mă refer ce a simțit el.

Patrick: Păi ce să mai zic acum? Mai are rost să spun despre cum m-am simțit eu? Am fost foarte flatat și foarte bine în momentul în care am văzut că ești aici. Nu mă interesează părerile negative. Eu, dacă simt ceva pentru tine, pentru o persoană, crede-mă că nu mă uit nici stânga, nici dreapta.

Sunt total focusat, poate să mă înjure toată Europa, nu doar România. Și tot ce îmi doresc eu fac, doar că văzându-te pe tine cât de tare te consumi, nici nu știu dacă aș putea să îți spun ceva.

Bianca: Da, dar știi care e chestia? Că eu, în ultimul an, am lucrat foarte mult la mine să fiu bine. Și eu chiar nu pot să dau înapoi cu starea mea și cum sunt eu. Sunt foarte vorbăreață, foarte glumeață, doar ca să fiu bine. Și nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate chestiile astea, sincer. Repet, nu dau vina pe nimeni, poate toată lumea are motiv pentru care consider anumite lucruri, dar eu spun cum mă simt acum.

Fete Casa Iubirii
Fete Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]
 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Bianca și Patrick, discuție în camera roșie. Noua concurentă are dubii cu privire la Patrick! „Mi se pare că ai o atracție legată de Virginia.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies