Bogdan își schimbă părerea față de Virginia și își îndreaptă atenția către Bianca. Ce declarații a făcut Virginia ”M-am înșelat în privința Virginiei cât am stat de vorbă cu tine.”

Bogdan își schimbă părerea față de Virginia și își îndreaptă atenția către Bianca. Ce declarații a făcut Virginia ”M-am înșelat în privința Virginiei cât am stat de vorbă cu tine.”
Bogdan își schimbă părerea față de Virginia și își îndreaptă atenția către Bianca. Ce declarații a făcut Virginia ”M-am înșelat în privința Virginiei cât am stat de vorbă cu tine.”

Bogdan își îndreaptă atenția către Bianca.

Bogdan și Virginia au avut câteva schimburi de replici, din care Bogdan și-a dat seama că aceasta nu este interesată să îl cunoască și a pus frână discuției.

Bogdan: Am ajuns la concluzia că m-am înșelat în privința Virginiei cât am stat de vorbă cu tine și am schimbat câteva vorbe. De-a lungul timpului cât am stat aici, chiar dacă a fost un timp scurt, mi-am schimbat preferințele.

Julia: Pentru că te-a refuzat.

Robi: Crezi că ești mai compatibil cu Bianca decât cu Virginia?

Bogdan: Sunt mult mai degajat cu Bianca decât cu Virginia și am simțit un pic de interes pentru a mă cunoaște ea pe mine față de Virginia.

Virginia: Asta e altceva.

Ai spus că ți-ai schimbat părerea față de mine pentru că nu am dat curs la discuție.

Bogdan: Nu că nu ai dat curs, dar am observat că nu există un mic interes față de mine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca: Și la mine?

Bogdan: La tine am observat felul tău de a fi, îmi place cum vorbești.

Patrick simte și el tachinările dintre Virginia și Robi

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii. Roberta se simte atacată de Virginia. Julia îi ia apărarea Virginiei și intervine în conflict ”Eu nu înțeleg de ce îmi răspunzi așa?”

Virginia, Julia, Robi
Virginia, Julia, Robi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, deranjată de faptul că Ștefan își îndreaptă atenția spre Rebecca. Poate fi Patrick o opțiune pentru ea? “Dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.”

Patrick intervine și spune că Bogdan nu a prins-o pe Virginia în cea mai bună perioadă a ei și că nu a trecut încă peste cele întâmplate cu Robi.

Patrick: Faptul că tu ai părut interesată doar de a-l cunoaște.

Nu vorbim de relații și chestii de genul acesta, Bogdan a tras concluzia că mai bine se îndreaptă către unde se simte mai comod. Cu Virginia e clar că a prins-o într-un moment foarte rău și că nu ar fi avut cum să scoată mare lucru de la ea. Și se vede clar tensiunea Virginiei față de Robi, căci atunci când noi vorbim, ea îl aude doar pe Robi.

Virginia: Păi doar el vorbește. Patrick, nu mai pune paie pe foc. Când a fost discuția cu Julia am zis de Robi pentru că nu e prima dată când zice sau când râde. Iar acum  vorbeam ceva cu Bogdan și l-am auzit pe fundal.

Robi: Dacă ajută cu ceva, eu te las să mă pedepsești.

Virginia: Patrick e frate până la moarte cu Robi.

Bianca
Bianca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Roberta, deranjată de faptul că Ștefan își îndreaptă atenția spre Rebecca. Poate fi Patrick o opțiune pentru ea? “Dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies