VIDEO Camera roșie dintre Moldo și Teodora! Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți: „Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.”

VIDEO Camera roșie dintre Moldo și Teodora! Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți: „Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.”
VIDEO Camera roșie dintre Moldo și Teodora! Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți: „Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.”

Moldo și Teodora au vorbit despre Gagea.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Moldo și pe Teodora, care au avut parte de o cameră roșie.

Teodora și Moldo consideră că Gagea este pus la zid de ceilalți concurenți

Citește și: VIDEO Robi o avertizează pe Virginia că nu va putea avea o relație cât timp se află el în Casa Iubirii: „Nu vreau să te văd lângă altcineva.”

Citește și: VIDEO Alexandra și Gagea vorbesc despre înșelat! Cum ar proceda cei doi concurenți în această situație? „Nu cred că nu aș putea să trec peste!”

Tânăra a deschis subiectul despre Gagea, după ce a purtat o discuție cu Virginia și Francesca, în cadrul căreia au căzut de comun acord că iubitul Alexandrei este pus la zid de ceilalți concurenți.

Teodora: Am avut o discuție în cameră despre Gagea. Am zis noi că de fiecare dată când încearcă să vorbească, toată lumea îi sare în cap.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Moldo: Păi exact.

Tocmai de aceea acum mă ia și pe mine Antoni că sunt de aceeași părere cu Gagea. Așa și? Dacă am aceeași părere înseamnă că e una greșită?

Teodora: Fiecare trebuie să își spună părerea. Patrick a zis la un moment dat că a tăcut până acum și de abia acum începe să vorbească Gagea. Păi eu dacă am tăcut până acum și acum încep să vorbesc ce înseamnă?

Moldo: Exact. Asta mi-a spus și mie Antoni că am tăcut până acum. Păi și ce vrei? Am o lună și 3 săptămâni, poate acum înțeleg și eu cum merg lucrurile pe aici.”, a fost o parte din dialogul lor.

Moldo își dorește să iasă la date cu Teodora

Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați, iar sentimentele lor sunt cu atât mai intense cu cât își doresc să meargă la date împreună.  

Moldo: Vreau să zic că vreau să mergem la date.

Teodora: Da, vrei să mergi la date?

Moldo: Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.

Mă refer la o zi, nu o săptămână. Pur și simplu un date. Nu contează ce, să interacționăm afară.”, au mai discutat Moldo și Teodora în camera roșie.  



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Concurenții din Casa Iubirii s-au întors împotriva lui Robert și Giuly! Ce spun cei doi despre această situație: „Acțiunile lor aici în casă sunt foarte diferite față de acțiunile mele.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies