VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican?
VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Claudia Puican are un frate adoptiv, care se confruntă cu anumite probleme de sănătate, încă de la naștere.

Claudia Puican este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. Aceasta are succes, atât pe plan profesional, cât și în căsnicie pe care o are cu Armin Nicoară. Cu toate acestea, se pare că în familia sa, fratele adoptiv este cel care se confruntă cu numite probleme de sănătate, care au apărut încă de când a fost născut, și pe care o poate rezolva, până când nu va împlini vârsta de 18 ani.

Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican

Citește și: VIDEO Claudia Puican, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre sacrificiile mamei sale. Cum a fost copilăria alături de bunicii adoptivi? „Făceau gogoși și am mirosit din casă, nu veneau să ne ofere.”

probleme de sanatate
VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

Invitată în cadrul emisiunii "În Oglindă", prezentată de Mihai Ghiță, recent a fost și artista Claudia Puican. Aici este locul în care nenumărate aspecte ies la iveală, atât pozitive, cât și negative. De această dată, artista a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate se confruntă fratele său mai mic, adoptat, Claudiu.

Problemele au început cu Claudiu, ne-am dat seama la vârsta de 6 ani că nu vorbea deloc, adică spunea doar mama pocit și tata... tot așa și atunci ne-am dat seama că e o problemă de vorbire și am început să mergem la specialiști.(...) El... având o problemă din naștere, acum... cu timpul am fost la mai mulți medici, el are o fractură de os la bărbiță...

cauzată, nu știm nici noi de ce, pentru că ne-am tot întrebat, oare mama lui când l-a ținut în burtică poate a încercat să îl lovească sau să producă un avort, că-i pur și simplu o lovitură în maxilar. El cum stat bebeluș... și încă o chestie ce trebuie menționată, Claudiu a fost născut într-o casă, singură de mama lui, după care a venit salvarea și mă gândesc așa cum a fost născut, poate s-a lovit când a ieșit și așa și-a făcut fractura asta de os, pentru că nu ne putem da seama de ce s-a născut așa.
(...) Acum da, dar el a avut de suferit în copilărie, pentru că după cum știți, copiii sunt copii și atunci când văd un defect la nivelul feței, încep să râdă, fac glume pe seama ta și a avut o copilărie puțin mai grea, să zic așa, chiar dacă noi am încercat tot timpul să-i ridicăm moralul să fim cu el și să-i spunem: „Lasă că o să fie bine!”, și am încercat în toate posibilitățile să mergem la doctor cu el, toți doctorii ne-au spus că: „Nu...
că este prea mic și că nu putem să-i facem operație că la nivelul ăsta, nu putem băga tuburi de aer, tuburi de dren și se poate sufoca și poate muri, Doamne ferește!”, și ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!
”, a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii menționată anterior.

Citește și: Bianca îi mărturisește lui Patrick că s-a îndrăgostit! Ce reacție incredibilă are concurentul din Casa Iubirii- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

fratele adoptiv
VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Claudia Puican, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre sacrificiile mamei sale. Cum a fost copilăria alături de bunicii adoptivi? „Făceau gogoși și am mirosit din casă, nu veneau să ne ofere.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum comentează Ion Țiriac zvonurile din spațiul public referitoare la dificultățile medicale prin care a trecut: "Nu știu de unde știți voi cu Viena"

Temperatura optimă la care se pune varza la murat

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies