VIDEO Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana? Gina Matache a dezvăluit detalii despre copilăria celor două: "Cu Delia a fost ok, mai greu a fost cu Oana!"

VIDEO Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana? Gina Matache a dezvăluit detalii despre copilăria celor două:
VIDEO Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana? Gina Matache a dezvăluit detalii despre copilăria celor două: "Cu Delia a fost ok, mai greu a fost cu Oana!"

Gina Matache este mama talentatelor artiste, Delia și Oana.

Gina Matache este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste de muzica populara, de la noi din tara. In plus, aceasta este si mama talentatelor surori Matache, Delia si Oana. Recent, Gina Matache a făcut dezvăluiri si a vorbit despre numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, încercările prin care a trecut, dar și cum a fost copilăria fiicelor sale.

Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana

Citește și: VIDEO Gina Matache a vorbit despre motivul pentru care fostul soț s-a îndreptat către calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el.”

copilarie
Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Gina Matache, destăinuiri în lacrimi despre mama ei. Cum a fost copilăria alături de părinți? „Femeia trebuie să îndure. Și atunci am zis: “Niciodată nu o să stau așa.”

Invitată în cadrul emisiunii "În Oglindă", prezentată de Mihai Ghiță, recent a fost și interpreta de muzică populară, Gina Matache. Aici este locul în care nenumărate aspecte ies la iveală, atât pozitive, cât și negative. De această dată, Gina Matache a dezvăluit cum a fost copilăria fiicelor sale, dar și despre cât de mult a ajutat-o Delia, în creșterea surorii sale, Oana, atunci când erau mici.

Delia s-a bucurat de toată atenția mea, am însoțit-o peste tot, până și când mergea la concerte, când nu avea mașină făceam și pe șoferul și pe însoțitorul de bord și orice. Nu, cu Delia a fost ok, mai greu a fost cu Oana, pentru că deja… la 2-3 anișori eu am plecat în Germania într-un contract, după aia următorul an, iar am plecat tot în Germania, în alt contract, și cumva… am lipsit mult din viața ei.

Delia crescuse și mă suplinea cu brio (…) Delia cred că a ținut-o de mână să meargă, cred că primii pași cu Delia i-a făcut. M-a suplinit foarte, foarte bine. Atât, asta mi-a luat, anii de copilărie ai Oanei. (…) Delia nu, era încântată că are o surioară. Eu am făcut al doilea copil, pentru că Delia începuse școala și studia foarte mult în casă, ea- avea cum să meargă la copii, afară, și la un moment dat, stând la geam așa, pe atunci încă făcea pian: “Eu nu mai mă joc și eu cu copiii afară? N-am măcar, n-am
și eu un frate sau o soră!”, dar a zis-o așa… din adâncul sufletului, știi? Și zic… ce egoistă sunt, eu mă gândesc să-mi fie numai mie bine, are dreptate copilul, ia să mai fac eu un copil!”
, a declarat Gina Matache, la "În Oglindă".  

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

delia
Cât de mult s-a implicat Delia, în creșterea surorii sale, Oana?[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Gina Matache, destăinuiri în lacrimi despre mama ei. Cum a fost copilăria alături de părinți? „Femeia trebuie să îndure. Și atunci am zis: “Niciodată nu o să stau așa.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Mihai Bendeac, uimit de prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o de Theo Rose: "Bravo, măi fată!”

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies