FOTO Ce a apărut la mormântul lui Ion Dichiseanu. Când a simțit fiica actorului că nu se mai poate face nimic pentru el. „Nu am vrut să accept.”

FOTO Ce a apărut la mormântul lui Ion Dichiseanu. Când a simțit fiica actorului că nu se mai poate face nimic pentru el. „Nu am vrut să accept.”
FOTO Ce a apărut la mormântul lui Ion Dichiseanu. Când a simțit fiica actorului că nu se mai poate face nimic pentru el. „Nu am vrut să accept.”

Un videoclip pe rețelele de socializare a scos la iveală ce a apărut la mormântul regretatului actor Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu, cunoscutul și îndrăgitul actor, care a pierdut lupta cu viața, a rămas în inimile și gândurile tuturor celor care l-au urmărit cel puțin o dată în filmele în care a jucat sau pe scena teatrului.

Într-un videoclip pe rețelele de socializare, postat de un utilizator al platformei TikTok, acesta a arătat ce a apărut la mormântul actorului și cum arată acesta în prezent. Ghivecele cu flori stau lângă cruce, candela era aprinsă, iar pe cruce a fost legat un steag cu Rapid.

Mormântul se arată a fi bine întreținut, iar de pe crucea de marmură a regretatului actor de film nu lipsește poza acestuia.

Când a simțit Ioana Dichiseanu că tatăl ei pierde lupta cu viața

Citește și: Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Ce a apărut la mormântul lui Ion Dichiseanu[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ioana Dichiseanu a vorbit despre divorțul părinților săi și despre tentativele ulterioare de împăcare! „Au avut tentative de împăcare. S-au iubit și s-au asemănat foarte mult.”

În cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu a făcut dezvăluiri, în urmă cu patru luni, despre momentul în care a simțit că nu se mai poate face nimic pentru tatăl său.

Aceste sentimente au încercat-o cu trei săptămâni înainte ca actorul să se stingă din viață, deși a vrut în toată acea perioadă să-și mențină o gândire pozitivă și să nu ia în calcul varianta că nu va mai veni acasă, lângă ei. Chiar dacă încerca să se păcălească de propriile gânduri, instinctului îi spunea ceva ce nu putea să accepte. 

„Cam cu vreo trei săptămâni înainte să moară.

(Nr. A simțit că nu mai poate face nimic). Nu am vrut să accept faptul că nu mai pot face nimic. Au fost niște semne care mi-au dat de înțeles că nu va mai veni înapoi acasă. Cu toate astea, am spus “nu, eu trebuie să gândesc pozitiv și tata va veni la noi”. Nu m-am dat bătută în gândire, dar gândirea de multe ori ne joacă feste. Simțurile, dacă știm să ne ascultăm simțurile.
Instinctul îmi spunea altceva. Și nu am vrut să accept.”
, a spus Ioana Dichiseanu.

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies