VIDEO Ce anume o deranjează pe Criss la Moldo. Robi intervine și spune cum vede situația. “Astea sunt motive irelevante pe care le folosești atunci când vrei să scapi de cineva.”

VIDEO Ce anume o deranjează pe Criss la Moldo. Robi intervine și spune cum vede situația. “Astea sunt motive irelevante pe care le folosești atunci când vrei să scapi de cineva.”
VIDEO Ce anume o deranjează pe Criss la Moldo. Robi intervine și spune cum vede situația. “Astea sunt motive irelevante pe care le folosești atunci când vrei să scapi de cineva.”

Criss a mărturisit ce anume o deranjează la situația din casă.

În urma discuțiilor de zilele trecute, în care a fost implicată Criss, dar și Moldo, cu privire la faptul că ar fi fost refuzată, tânăra a ținut să spună ce anume o deranjează la Moldo, pornind de la discuția lui cu Antoni.

Criss: Totul a pornit de la discuția care a fost în casă între Antoni și Moldo. Mă simt oarecum vinovată pentru cum s-a simțit el și în ce ipostază a fost pus.

Andreea Mantea: Cine? Moldo? În ce ipostază a fost pus?

Criss: Într-o ipostază urâtă. I-a dat-o ca și cum eu am fost refuzată de el și Moldo mă ia pe mine ultima.

Andreea Mantea: Dar de ce simți asta?

Criss: Așa am simțit-o, de aceea m-am și supărat, m-am și tensionat, m-a și afectat discuția.

Așa m-am simțit. Așa a părut că a dat-o.  Plus că au mai fost faze între mine și Moldo pe care le-am simțit, cum ar fi atunci când am plâns, am simțit că mă făcea oarecum să fiu atentă la el, în loc să fiu atentă la ceea ce simt eu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andreea Mantea: Acesta nu este un motiv foarte mare. Ei învață pe parcurs, ei vor să vă cunoască, poate sunt fete care au nevoie să fie ținute în brațe, să le fie șterse lacrimile când plâng. Alexandra mă aprobă.

Robi crede că tânăra caută motive să scape de atenția lui Moldo

Citește și: VIDEO Ce părere are Gagea de faptul că Virginia a întrerupt interacțiunea cu Kiprianos. „Tot încerc să o fac să îi placă de mine.”

Citește și: VIDEO Gagea nu renunță la interacțiunea cu Virginia. „Îmi luminezi zilele.” Kiprianos crede că Gagea face anumite glume intenționat. “Nu reușește nimic”

Moldo a ținut să spună că în momentul în care a văzut-o plângând, a vrut să meargă să o ajute pentru a se deschide în fața lui. Robi este de părere că aceste motive irelevante le folosește pentru a scăpa de Moldo.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Robi: Astea sunt motive irelevante pe care le folosești atunci când vrei să scapi de cineva.

Criss: Cum?

Moldo: Doamna Andreea, eu am venit atunci la ea, era tristă și plângea. M-am dus la ea și i-am zis că vreau să o ajut, să se descarce, poate să fie mai ok.  Și cumva am văzut că nu avea nevoie neapărat de mine în acel moment.

Și am întrebat: „De ce nu vorbești cu mine? Te simt puțin indiferentă.” Încercam să o fac să se descarce. Eu, dacă sunt trist, prefer să vorbesc cu cineva să mă descarc. Ea, ulterior, că îi place mai mult să fie singură, deoarece, dacă este în preajma unor persoane, plânge mai mult.  

Criss și Moldo
Criss și Moldo[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Gagea din Casa Iubirii este de părere că Alexandra este materialistă. „Îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui?”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Ce trebuie să știe femeile despre cardurile de alimente. Câți bani se mai acordă de la 1 ianuarie

Kanal D, pe primul loc în audiențe, cu „Asta-i România!”, la nivel național

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies