VIDEO! Ce inseamna fericirea pentru Dani Otil. Asculta aici speech-ul sau

VIDEO! Ce inseamna fericirea pentru Dani Otil. Asculta aici speech-ul sau
VIDEO! Ce inseamna fericirea pentru Dani Otil. Asculta aici speech-ul sau

Desi toata lumea il cunoaste din postura de prezentator TV si din zona de divertisment, Dani Otil mai are o mare calitate.

El este un bun vorbitor, motiv pentru care, in 2012, a fost cooptat in echipa speaker-ilor de la TEDxCluj.

Zilele trecute, Dani Otil a fost invitat sa le vorbeasca copiilor intitutionalizati la Centrul de Plasament Pinochio, din sectorul 1, Bucuresti, unde a tinut un speech despre fericire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Daca stam si ne gandim numai la bani, si ne ajuta Dumnezeu sa avem o meseria banoasa, o sa ne trezim intr-o situatie foarte trista.

Adica, pentru o suma de bani o sa mergem 15 ani la acelasi loc de munca, unde nu ne place ce facem, nu ne plac colegii, si ne vom gandi ca suntem acolo doar pentru bani. Stiti ca printre cei mai tristi oameni de pe planeta sunt oamenii astia care merg zi de zi intr-un loc unde nu inteleg ce este cu ei. Stiti cumva ce este fericirea? Poti fi fericit intr-o gramada de situatii, atat la munca, acasa, la scoala, pe strada.
Vecinii mei si-au cumparat un catelus, un beagle tare simpatic, Max. Indiferent daca ai o zi trista sau te doare stomacul, cand vine ala mic si se pune langa noi cu fata aia si urechile alea ale lui mie unul imi schimba toata ziua. Si asta e fericire. Cei care cauta fericirea in telefoane si masini scumpe, o gasesc, cum sa nu, dar intrebarea este pentru cat timp. (…) Am un prieten foarte bogat.
El are foarte multi bani si are tot ceea ce isi doreste. L-am vazut intr-o zi foarte trist si ingandurat l-am intrebat ce e cu el. Mi-a spus ca asta e problema lui, ca nu mai stie ce isi doreste. (…) Exista niste oameni de stiinta foarte destepti care au studiat si au ajuns la urmatoarea concluzie: Indiferent cat esti de bogat sau de sarac, daca nu reusesti in fiecare zi a vietii tale sa pui pe o hartiuta trei lucruri pe care ti le doresti esti un om tare trist”, le-a spus Dani Otil copiilor.

##VIDEO39260##



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies