VIDEO. Ce se întâmplă când o tânără e AGRESATĂ pe stradă. Reacția HALUCINANTĂ a oamenilor!

VIDEO. Ce se întâmplă când o tânără e AGRESATĂ pe stradă. Reacția HALUCINANTĂ a oamenilor!
VIDEO. Ce se întâmplă când o tânără e AGRESATĂ pe stradă. Reacția HALUCINANTĂ a oamenilor!

Ce se întâmplă când o tânără e AGRESATĂ pe stradă. Reacția HALUCINANTĂ a oamenilor!

Lipsa de implicare poate încuraja ieșiri violente. Asta au încercat să arate doi tineri din Ploiești care au făcut un experiment pe stradă tocmai ca să tragă un semnal de alarmă.

Practic, zeci de oameni au trecut nepăsători pe lângă o tânără care era îmbrâncită, agresată verbal și trântită la pământ. Filmarea celor doi a strâns peste patru sute de mii de vizualizări pe Youtube în doar șase zile.

În realitate, nimeni nu a fost rănit și totul a fost o simulare, relatează stirileprotv.ro.

Doar două persoane au reacționat în timp ce Alice şi Ciprian improvizau pe bulevardul Republicii din Ploiești. În rest, zeci de oameni au trecut, nepăsători pe lângă ei ore în șir.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ciprian Dafinescu: „Iniţial, noi ne-am gândit să facem cum băiatul agresează fata, iar apoi fata agresează băiatul, dar când am văzut că oamenii nu reacţionează când fata este agresată, am zis că nu are rost să mai facem şi partea a doua. Probabil au mers pe acel efect de turmă, ca să spunem aşa. Nu intervine nimeni, nu intervin nici eu.”

Alice Brânza: „Sau măcar puteau să intervină verbal, nu neapărat să îl oprească fizic. Sau măcar când eu eram pe jos singură, el plecase deja, să mă întrebe dacă am păţit ceva, dacă sunt ok.”

Experimentul social a fost urmărit pe Youtube de peste 400.000 de ori și a stârnit mii de reacții în comentarii.

Potrivit psihologilor, atunci când ne aflam în astfel de situații, nu e suficient să strigăm „Ajutor!” și să așteptăm să vină cineva spre noi, ci să ne îndreptăm atenția spre o

singură persoană și să îi spunem concret de ce avem nevoie și că suntem în pericol.”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies