VIDEO Chiftele la cuptor, în crustă de semințe de floarea-soarelui și susan, rețeta pregătită de Diana Bart. „O vor îndrăgi și cei mici!”

VIDEO Chiftele la cuptor, în crustă de semințe de floarea-soarelui și susan, rețeta pregătită de Diana Bart. „O vor îndrăgi și cei mici!”
VIDEO Chiftele la cuptor, în crustă de semințe de floarea-soarelui și susan, rețeta pregătită de Diana Bart. „O vor îndrăgi și cei mici!”

Diana Bart a pregătit o rețetă delicioasă pentru cei care o urmăresc. Chiftele sănătoase, în cuptor, fără ulei, în crustă de semințe.

Jurnalista Diana Bart, activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte gustul și sănătatea din farfurie, reușește să realizeze de fiecare dată de cele mai gustoase preparate pentru toți iubitorii gastronomiei. De această dată, vedeta a venit în ajutorul iubitorilor de mâncăruri cu rețeta pentru chiftele sănătoase, fără prăjeală, în crustă de semințe. Aceasta a dezvăluit și ingredientele de care are nevoie. “Chiftele sănătoase? Da, există chiftele fără prăjeală, fără să băltească în ulei, tare crocante și extrem de gustoase! Chiar mai gustoase! Si fără să mai mirosim toate a ulei ars! Vă las aici o rețetă tare ușoară și

tare sănătoasă! O vor îndrăgi și cei mici!”, a scris Diana Bart lângă postare.

Ingrediente:

  • 1 kg de piept de pui tocat
  • 1 morcov mare ras
  • 1 cartof ras
  • 1 ceapă albă mare
  • Fire de ceapă albă
  • 4 căței mari de usturoi
  • 3 linguri de sare celtică
  • Piper
  • 2 lingurițe de semințe de floarea soarelui
  • 1 legătură de mărar verde
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 2 ouă
  • 1 lingură de ulei presat la rece

Cum pregătește Diana Bart chiftelele fără ulei

Citește și: VIDEO Prăjitură cu caise și migdale, rețeta pregătită de Diana Bart. „O prăjitură ușoară, delicioasă și tare arătoasă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii, cu mozzarella și crutoane: “Rețeta este delicioasă și tare simplă!”

După ce a dezvălui toate ingredientele de care are nevoie, a început să le amestece până a ieșit compoziția pentru chiftele, apoi a modelat bilele și le-a dat prin semințe de floarea-soarelui, susan negru și susan alb. Pentru ca ele să fie egale, le-a modelat cu o lingură caldă, iar când au fost realizate toate, le-a băgat în tava cuptorului, la 160 de grade, pentru o oră, până au devenit crocante.

Acestea pot fi servite în numeroase combinații. Toate rețetele pregătite de Diana Bart sunt foarte ușor de realizat, iar gustul inedit din farfurie reușește să surprindă pe toți iubitorii preparatelor delicioase. „Amestecăm bine. Modelăm bilele și le dăm prin semințe de floarea soarelui, susan negru și susan alb. Le luăm cu o linguriță caldă, pentru a fi egale. Le dăm în cuptorul încins, la 160 de grade, aproximativ 60 de minute, până devin crocante.
Le servim alături de piure de cartofi sau diverse salate.”
, a mai scris jurnalista în videoclip.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii, cu mozzarella și crutoane: “Rețeta este delicioasă și tare simplă!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Pepe și Raluca Pastramă, în fața instanței! Cum a reacționat artistul la tribunal: "Nu pe mine mă aşteptaţi"

VIDEO Gina Matache a vorbit despre motivul pentru care fostul soț s-a îndreptat către calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el.”

Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies