VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!"

VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!
VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!"

Alina Laufer a pregătit o rețetă rapidă de mini pizza, dar și un desert cu ciocolată.

În cadrul rubricii "Să crești mare!", Alina Laufer a descoperit o altă rețetă simplă, dar de efect, pe care o puteți prepara extrem de repede, în special dacă folosiți o friteuză cu aer cald. Cu siguranță ingredientele sunt deja în casă, mai lipsește doar puțină voie bună și în mai puțin de 30 de minute, atât rețetă de mini pizza va fi gata, cât și desertul de buzunărașe cu cremă de ciocolată.

Astfel, vă veți putea bucura atât de o cină pe gustul tuturor, cât și de un desert proaspăt, dulce, gătit cu puține ingrediente și cu siguranță delicios!

Mini pizza si buzunărașe cu cremă de ciocolată, pregătite de Alina Laufer

Citește și: VIDEO Rețeta Alinei Laufer de prăjitură la cană, denumită și Mug Cake: „Arată senzațional.”

Citește și: VIDEO Cum prepară Alina Laufer Lahmacun? „Astăzi o să facem o rețetă tradițional turcească îndrăgită de toată lumea care a fost pe străzile Istanbului.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente

  • Pâine toast
  • Un sos de roșii
  • Mozzarella rasă
  • Mezeluri
  • Busuioc proaspăt
  • Un ou
  • Cremă de ciocolată
  • Puțin zahăr pudră

Mod de preparare

Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect. Facem niște mini pizza și niște buzunărașe cu cremă de ciocolată în friteuza cu aer cald. Vom avea nevoie de pâine pentru sandvișuri, pâine toast, un sos de roșii, mozzarella rasă, mezeluri, eu am aici puțin prosciutto, poate fi șuncă, câțiva cabanoși tăiați, busuioc și un ou.

Iar pentru cele dulci vom avea nevoie de cremă de ciocolată și puțin zahăr pudră.

Am dat drumul să se încingă friteuza.(...) O să tăiem coaja, aplatizăm centrul bine, bine, o umplem cu sos, mozzarella, punem puțin prusciutto, puțin busuioc proaspăt, după care ungem marginile cu ou. Luăm felia de pâine și o așezăm deasupra și cu ajutorul unei furculițe, presăm marginile.

Le ungem cu ou, o să le așezăm în friteuza cu aer cald.

Cât timp mini pizzele noastre se fac, haideți să ne ocupăm și de desert, Așezăm cremă de ciocolată, dăm cu ou pe margine, punem capacul și presăm. Acum o să le dăm și pe ele cu ou. ”, a explicat Alina Laufer, la rubrica "Să crești mare!".



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Cum prepară Alina Laufer Lahmacun? „Astăzi o să facem o rețetă tradițional turcească îndrăgită de toată lumea care a fost pe străzile Istanbului.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies