VIDEO Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce spune tânăra despre Rebecca. „Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.”

VIDEO Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce spune tânăra despre Rebecca. „Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.”
VIDEO Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce spune tânăra despre Rebecca. „Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.”

Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce discuții au avut băieții din casă și ce spune tânăra despre Rebecca.

Criss, noua concurentă intrată în Casa Iubirii, se pare că ar fi intrat pentru Antoni, din spusele băieților, mai ales că ea a mărturisit un aspect important despre tânăr, că aerul lui misterios a atras-o.

Robi: Cum crezi că reacționează Rebecca la treaba asta?

Antoni: La ce treabă?

Robi: Că a venit fată pentru...

Antoni: Nu a venit pentru mine. Nu cred că ar avea de ce să reacționeze Rebecca. Nu mai suntem împreună, am și discutat de foarte multe ori că nu o să ne mai împăcăm.

Robi: A zis ieri o chestie că nu contează ce fată intră în casă, nu ai mai fi interesat.

Antoni: Nu aș mai fi interesat, dar nici să mă împac cu Rebecca pentru că am starea de care Patrick știe, sunt într-o perioadă foarte proastă și nu mă mai interesează la modul acesta. Am o stare. Nu vreau să o pomenesc în emisiune, nu am vorbit niciodată și nici nu vreau să vorbesc când sunt întrebat.

Ce spune Antoni despre starea lui din prezent și ce părere are Criss de Rebecca

Citește și: VIDEO Robi și Teodora, discuții departe de ochii colegilor din casă. Ce și-au spus cei doi. “Nu cred că am pus presiune pe tine.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Rebecca a spus în Gală că Robert nu își caută copilul. Giuly a ținut să intervină. „Dacă Robert a greșit aici, atunci și informația mea a fost adusă greșit.”

Antoni spune că în cazul în care va face un pas spre o fată, trebuie să fie bine cu el, iar băieții au întrebat-o pe tânără ce părere are despre Rebecca, fosta parteneră a lui.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Patrick: Antoni, dacă ar fi ea genul tău de femeie, nu ar putea să te facă să treci peste etapa asta prin care treci?

Antoni: Automat, dar ar trebui ca eu să îmi las niște bariere jos și să îmi dau voie să fac, să trec.

Robi: Dar ce bariere ai?

Antoni: Faptul că mai întâi trebuie să fiu bine cu mine, cum a spus Bianca și azi dimineață și am aprobat-o, pentru că mai întâi trebuie să fiu bine cu mine.

Robi: Consideri că nu ești?

Antoni: În momentul de față, nu. Și nici nu vreau să discut despre asta.

Moldo: Dar tu ai mai ține cont de Rebecca dacă te-ai simți bine cu tine? La un moment dat, ai zis că nu ai mai putea avea o relație în casă, ceva de genul.

Dacă peste două săptămâni ai fi bine cu tine și fata și-ar exprima dorința de a te cunoaște și de a intra într-o cunoaștere, ai ține cont de asta?

Antoni: Nu știu ce să-ți răspund pentru că nu știu ce voi învăța din perioada asta grea a mea. Depinde foarte mult ce învăț din perioada asta. Automat din orice perioadă grea învățăm.

Moldo: Tu ce părere ai de Rebecca, Criss?

Patrick: Niște calități.

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă - kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Criss: Mi se pare o fată foarte frumoasă.

Patrick: Stați că se gândea.

Criss: Cred că este și inteligentă, da. Nu combat asta. Nu o cunosc, nu pot să îmi dau seama așa.

Patrick: Te-ai băgat direct...

Criss: Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.

Patrick: Te-ai băgat direct în belea.

Robi: Din ce ai văzut din certuri, reacții...

Criss: Nu a dat dovadă de asta. Înseamnă că nu e.  

Robi și Antoni
Robi și Antoni[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Roberta și Sebastian, discuție în grădină. De ce simte tânăra că Robi influențează relația dintre ei? „Gândim diferit, suntem diferiți. Îți controlează el ție mintea?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Ce înseamnă când visezi că te săruți cu fostul iubit. Mesajul nebănuit din spatele visului

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies