VIDEO Cum este văzută iubita lui Jador, Oana, de către familia lui? Artistul a făcut lumină în legătură cu zvonurile despre despărțirea lor! "N-am stat foarte mult despărțiți, m-am dus după ea acasă!"

VIDEO Cum este văzută iubita lui Jador, Oana, de către familia lui? Artistul a făcut lumină în legătură cu zvonurile despre despărțirea lor!
VIDEO Cum este văzută iubita lui Jador, Oana, de către familia lui? Artistul a făcut lumină în legătură cu zvonurile despre despărțirea lor! "N-am stat foarte mult despărțiți, m-am dus după ea acasă!"

Există zvonuri în mediul online, legate de o posibilă despărțire între Jador și iubit sa Oana, pe care artistul le-a clarificat.

Recent, artistul Jador a fost invitat în cadrul emisiunii Online Story, by Camelia Ionescu, de pe canalul de Youtube WOWnews, acolo unde a vorbit destul de amănunțit despre relație pe are acesta o are în prezent, cu Oana, dar și cum o vede familia acestuia, pe iubita sa. În plus, Jador a povestit și despre neînțelegerile apărute în relația de cuplu.

Jador a clarificat zvonurile apărute, despre despărțirea sa de Oana

Citește și: Jador vorbește despre greutățile cu care s-a confruntat în copilărie: „Camera mea era pe jumătatea unui studio. Încăpeau acolo 2 paturi. În loc de geamuri am avut prelată. Era frig.”

jador iubita
VIDEO Cum este văzută iubita lui Jador, Oana, de către familia lui?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din cele declarate de către Jador, se pare că familia acestuia o place foarte mult pe Oana, însă el tot are emoții atunci când îi vizitează familie iubitei sale. De asemenea, acesta a precizat și faptul că ei nu au stat despărțiți pentru prea mult timp, și chiar dacă s-a întâmplat, a fost din cauza orgoliului.

" Mama o iubește foarte mult pe Oana și tata la fel, dar cel mai mult pe Oana cred că o iubește sora mea, îi place și fratelui meu de ea...

le place de ea. Nu știu soacra mea dacă mă place, dar cum să nu mă placă soacra mea, uită-te puțin aici...(...)

Am și acum când mă duc la ei, eu în general când mă duc la oameni acasă, mă duc deschid frigiderul că mi-e foame, dacă mi-e foame mereu. Deschid frigiderul, dar la ei n-am avut curaj(...) m-am dus așa mielușel, blând.

Zice că mi-e rușine, da, îi spune că mi-e rușine, dar îi spun: „Ce mă, vrei să mă duc eu acum să-mi pun ciorbă singur?(...)

Avem tot felul de alinturi, dar rămân ale noastre, nu ne zicem pe nume, nu, avem alinturi ale noastre, rămân... Astea chiar trebuie să rămână ale noastre. Dar nu, nu sunt lucruri obscene sau ceva, sunt lucruri frumoase, lucruri d-astea uzuale pe care le folosește toată lumea, iubire, nu știu, cum se alintă doi iubiți, cum am auzit și eu pe la...

iubi, iubirea mea. Așa spun și eu.(...)

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

N-am stat foarte mult despărțiți(...)

m-am dus după ea acasă, m-am dus la mama ei și am luat-o de acasă și am zis: „Să nu mai pleci niciodată!”. Îmi era aiurea așa fără ea, dar oricum cât a stat plecată, n-am fost acasă, am fost numai la concerte...(...) Nu ne despărțisem, ne certasem un pic, dar noi ne-am certat așa... dar nu, o ceartă copilărească, orgolioasă mai mult, că de certat pe bune, n-avem niciun motiv.
Noi n-avem de ce să ne certăm că pâinea nu ne lipsește de pe masă, mulțumim lui Dumnezeu că nu lipsește pâinea de pe masă, avem cu ce să ne îmbrăcăm, avem un acoperiș deasupra capului, mai mult nici nu ne trebuie. Să fim fericiți și asta e tot ce ne dorim. Să mai vină un copil(...) nu mă interesează, să fie al meu și să fie negru.(...) Să semene, că ea e frumoasă, să aibă ochii verzi, să fie negru ca tatăl lui!
”, a declarat Jador, la WOWnews.

jador si oana ciocan
VIDEO Cum este văzută iubita lui Jador, Oana, de către familia lui?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Monica Anghel este invitata emisiunii Play IT, sâmbătă de la ora 17:15. “Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine.”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies