VIDEO Cum faci Melcisori pizza! Reteta rapida si delicioasa

VIDEO Cum faci Melcisori pizza! Reteta rapida si delicioasa
VIDEO Cum faci Melcisori pizza! Reteta rapida si delicioasa

Pizza in forma de melcisori este o reteta incredibil de buna. O poti prepara atunci cand vin prietenii la tine, pentru ca melcisorii sunt satiosi.

Mod de preparare

Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte mult. Aluatul se poate framanta sau face la masina de paine.

Cand aluatul a fost gata, l-am intins pe o suprafata data cu faina si l-am uns cu ketchup.Am presarat apoi sunca, ciupercile si cascavalul apoi am mai ous putin ketchup si am rulat strans aluatul.



Cu cutitul imnuiat in faina am taiat felii de doua degete grosime pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa putin. Am mai lasat 15 minute sa creasca aluatul apoi am ras cascaval deasupra fiecarui melcisor si am pus cate 2 lingurite din oul batut, deasupra lor.

Tava am dat-o la cuptorul dinainte incalzit aproximativ 45 minute pina se coc melcisorii si prind o culoare aramie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies