VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Alin Oprea, despre situația actuală dintre el și fosta soție. Cum gestionează Medana situația și de ce fosta parteneră susține că a înșelat-o.

Alin Oprea a povestit, în cadrul emisiunii Follow Us, despre cum gestionează Medana, actuala lui soție, situația dintre el și fosta parteneră de viață. Artistul a povestit și despre sacrificiile pe care le-a făcut femeia din viața lui. 

„Suportă cu greu, săraca, dar să știi că mai bine decât mine. (Nr. Cum suportă Medana situația din prezent dintre Alin și fosta soție). E o femeie puternică.

La cât de sensibilă și de artistă e așa în general, uite că e un om de afaceri extraordinar și un om care în momente de criză ea e acolo. Pe mine m-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont. Am avut bani de-o ciorbă și felul doi nu am mai avut. Mi-a pus niște bani în cont să mănânc o perioadă. A fost lângă mine când am fost jos de tot, cel mai jos. 
Mi-e greu să spun. (Nr. Ce îl doare cel mai tare). Ce mă doare, nu o spun cu părere de rău. Tu investești atât de mult în niște oameni, nu doar bani, suflet, inimă, ani.”, a povestit Alin Oprea.

De ce spune Larisa Uță că Alin Oprea a înșelat-o

Citește și: VIDEO Ce sume livra pe lună Alin Oprea în contul fostei sale partenere de viață, Larisa Uță. „Numele meu de cod era „Bancomatul.”

Alin Oprea și Medana Oprea
Alin Oprea și Medana Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Totodată, Alin Oprea a vorbit și despre compromisurile de până acum, dar și despre cum Larisa a mărturisit că el o înșela, însă el își refăcea viața, de fapt, iar acest lucru era știut de către ea. 

„La copii, explicația e într-o formă rezonabilă pentru că nu vreau să am sentimente negative față de ei. Când dai mâna cu diavolul să treci un pârâiaș, vreau să te întorci înapoi pe el, dar face din el un fluviu. Faci un compromis, apoi mai faci un compromis, intri în joaca asta, intri într-un compromis mai mare, iar când te trezești acolo ai vrea să facem o mișcare, nu mai poți.

Atunci mergi înainte pentru că deja ai intrat în horă. Eu cam asta văd că se întâmplă. În 2020, când a explodat o bombă spunând că eu o înșel cu o amantă, eu nu o înșelam cu nimeni, îmi refăceam viața. Era o informație publică. N-a scris nimeni despre asta din respect pentru mine și pentru ea. Nu m-am ascuns. Fratele Larisei era un angajat al meu în perioada respectivă și venea cu mine, era și șoferul meu.
O lua pe Medana de la aeroport, veneam, umblăm prin țară, se simpatizau reciproc, erau sentimente fraterne cumva, glumeau împreună. Nu e ca și cum Larisa nu știa că am pe cineva și pe cine.”
, a mai spus artistul.

Citește și: Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Alin Oprea și Medana Oprea
Alin Oprea și Medana Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Vită în sos servită cu orez. Combinația de arome îi va încânta, cu siguranță, pe toți!

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies